Suudi Arabistan'dan şoke eden transfer hamlesi! 29 milyona almışlardı! Fenerbahçe'ye yılın fırsatı!

Fenerbahçe, uzun yıllardır süren şampiyonluk hasretini sona erdirmek ve Türk futbolundaki rekabeti daha da kızıştırmak için transfer piyasasında büyük adımlar atmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli takımın transfer çalışmaları, futbol dünyasını heyecanlandırmaya devam ederken, son derece ilginç bir gelişme yaşandı. Al Ittihad kulübünün yaz transfer sezonunda tam 29 milyon euro ödediği yetenekli futbolcu Jota'nın, Fenerbahçe'ye kiralık olarak önerildiği öğrenildi. İşte Fenerbahçe'yi heyecanlandıran bu yıldız isim hakkında detaylar...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2023, 09:42 Güncelleme 11 Eylül 2023, 09:42
Suudi Arabistan’dan şoke eden transfer hamlesi! 29 milyona almışlardı! Fenerbahçe’ye yılın fırsatı!

İÇİNDEKİLER

Suudi Arabistan ekibi, Temmuz ayında 29 milyon euroya transfer ettiği yıldız futbolcuyu yabancı sınırı nedeniyle kadro dışı bıraktı. Oyuncu için kulüp arayan Arabistan ekibi, Fenerbahçe'yi buldu ve yıldız futbolcuyu kiralık olarak önerdi. İşte o isim...

1 MİLYAR EURO HARCANDI

Suudi Arabistan kulüpleri, devlet destekleriyle bu transfer döneminde büyük çaplı harcamalara imza attılar ve toplamda 1 milyar Euro'dan fazla bir transfer bütçesi kullanıldı.

29 MİLYON EUROYA TRANSFER ETTİLER

Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad, Temmuz ayında 29 milyon euroya Celtic'ten transfer ettiği Portekizli futbolcu Jota'yı yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle kadro dışı bıraktı.

FENERBAHÇE'YE ÖNERİLDİ

Suudi Arabistan ekibi Benzema, Kante ve Fabinho gibi yıldızları kadrolarına katarken, Jota'nın yabancı oyuncu kontenjanına takılmasıyla birlikte bu genç yeteneği kiralamak istedikleri Fenerbahçe'ye başvurdular.

FENERBAHÇE'NİN YERİ YOK

Fenerbahçe'nin ise yeni bir yabancı oyuncu transferi yapabilmesi için yer açması gerekiyor.

İSAMİL KARTAL SICAK BAKMIYOR

Bu nedenle Joshua King'in ayrılması düşünülüyor. Ancak, İsmail Kartal'ın King'i göndermek yerine Jota'nın transferine sıcak bakmadığı iddia edildi. Jota, Fenerbahçe'ye gelse bile Konferans Ligi'nde forma giyemeyecek.