Rıdvan Yılmaz yeniden Beşiktaş'ta forma giyebilir! 4 milyon Euro bonservis ve 2,5 milyon Euro da şarta bağlı transfer olmuştu...

Kadrosuna sol bek takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş’ın gündemine Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz’ı aldığı öğrenildi. Rangers formasıyla şu ana kadar 16 maçta sahaya çıkan genç futbolcu takımna 3 asistlik katkı sağladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2023 Güncelleme 11 Eylül 2023, 07:19
Rıdvan Yılmaz yeniden Beşiktaş’ta forma giyebilir! 4 milyon Euro bonservis ve 2,5 milyon Euro da şarta bağlı transfer olmuştu...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın transfer çalışmalarını tam hızıya sürüyor. Yerli bir sol bek transferi yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine eski oyuncusu Rıdvan Yılmaz geldi.

İngiliz basınında çıkan bir haberde Siyah-Beyazlı takımın İskoçya ekibi Glasgow Rangers'da forma giyen yıldız futbolcu ile ilgilendiği öne sürüldü. Beşiktaş'ın Rıdvan'ı kiralamak için İskoçya ekibi ile pazarlıklara başlaması bekleniyor. Rıdvan Yılmaz'ın da yeniden Siyah-Beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in, takımdan ayrılma ihtimali bulunan Umut Meraş'ın yerine bir transfer istediği ve Rıdvan'ın transferine de onay verdiği öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'tan geçen sezon 4 milyon Euro bonservis ve 2,5 milyon Euro da şarta bağlı bonuslar karşılığında 5 yıllığına İskoç ekibinin yolunu tutmuştu. Rangers formasıyla şu ana kadar 16 maçta sahaya çıkan genç futbolcu takımna 3 asistlik katkı sağladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN