Milli Takım'da Kuntz rahatsızlığı! Futbolcular Hamit Altıntop'la görüştü: TFF içinde birçok ismin de ‘değişime’ sıcak baktığı belirlendi

Hamit Altıntop’la yüz yüze görüşme yapan bazı futbolcuların, Kuntz’la ilgili rahatsızlıklarını dile getirdiği iddia edildi. TFF içinde birçok ismin de ‘değişime’ sıcak baktığı belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2023 Güncelleme 11 Eylül 2023, 07:00
Milli Takım’da Kuntz rahatsızlığı! Futbolcular Hamit Altıntop’la görüştü: TFF içinde birçok ismin de ‘değişime’ sıcak baktığı belirlendi

İÇİNDEKİLER

Milli Takımımız'ın Euro 2024 elemelerinde Ermenistan önünde aldığı 1-1'lik beraberliği yankıları sürüyor. Karşılaşma sonrası teknik direktör Stefan Kuntz çok sert şekilde eleştirilirken, Alman hocanın koltuğu çok ciddi şekilde sallanıyor. Bazı futbolcuların Alman hocayı şikayet ettiği öne sürülüyor.

Yine Kuntz'la ilgili kulislerde ortaya atılan bir iddia bomba etkisi yaratacak cinsten. İddialara göre Ermenistan maçının ardından bazı futbolcular Milli Takım sorumlusu Hamit Altıntop'la yüz yüze görüşme gerçekleştirdi. Bu sürpriz zirvenin ana gündem maddesi Stefan Kuntz oldu.

Söz konusu futbolcuların Alman teknik adamla ilgili Altıntop'a ciddi şikayetlerde bulunduğu öne sürülüyor. Şikayet edilen konuların başında Kuntz'un kadro tercihlerinin geldiği, ayrıca tecrübeli hocanın yurt dışında forma giyen lejyoner futbolculara daha yakın olduğuna dair iddiaların da masaya yatırıldığı belirlendi. Altıntop'un söz konusu görüşmeyle ilgili tüm detayları TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kuruluna da sunduğu öğrenildi.

Bu gelişme sonrasında TFF içinde bazı isimlerin Kuntz'la en kısa sürede yolların ayrılması için görüş bildirdiği de iddia ediliyor. Milli Takımımız elemelerdeki en zorlu maçında 12 Ekim'de Hırvatistan'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.



TAKIMLA TOPLANTI YAPTI
Herkesin tartıştığı isim olan teknik direktör Stefan Kuntz dünkü idman öncesi futbolcuları saha ortasında toplayarak toplantı gerçekleştirdi. Alman hocanın elemelerde önümüzdeki maçlara odaklanılması konusunda futbolcularını uyardığı belirlendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN