Sacha Boey'den Fransız basınına çarpıcı açıklamalar: "Soyunma odamız Erdoğancı"

Cimbom’un Fransız yıldızı Sacha Boey, ülkesinin basınına çarpıcı bir röportaj verdi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili gelen soruya cevap veren Sacha Boey, “Hassas bir konu ama bizim soyunma odamızın daha çok Erdoğancı olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2023 Güncelleme 08 Eylül 2023, 09:15
Sacha Boey’den Fransız basınına çarpıcı açıklamalar: Soyunma odamız Erdoğancı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey, ülkesinin basınına dikkati çeken açıklamalarda bulundu.

So Foot'a konuşan Boey, 'Galatasaray soyunma odası daha çok Recep Tayyip Erdoğancı mı yoksa karşısında mı?' şeklinde gelen bir soruya, "Türkiye'de çok hassas bir konu bu. Bilinen oyuncuların bu konuda fikir belirtmeleri çok zor. Ama bizim soyunma odamızın daha çok Erdoğan'ı desteklediğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

MÜZİK DEĞİL KUR'AN YETER
Hayalinin Premier Lig'de oynamak olduğunu belirten Boey, "Premier League hayali kurduğumu söyleyebilirim. Tabii Montreuil'den çsıkan biri olarak Paris Saint Germain forması giymek de güzel olurdu. Fakat; bu hayal boyutunda bir arzu ve istek değil" dedi. Boey, 'Cenaze törenin için bir şarkı seçecek olsaydın bu hangi şarkı olurdu?' sorusuna ise "Müzik olsun istemiyorum. Kur'an yeterli olacaktır" yanıtını verdi.

100 MİLYON EURO'YA GİDERİM
Sacha Boey, Suudi Arabistan'dan 100 milyon Euro maaş teklif alması durumunda tavrının ne olacağı sorusuna net bir cevap verdi. Cimbom'un yıldızı, "Elbette giderim. Geleceği düşünmek lazım. Aileye iyi yaşam şartları sunmak önemli. Karim Benzema'yı çok eleştirdiler ama böyle bir teklife nasıl hayır diyebilirsiniz? Geri çeviremezsiniz. Kimse çevirmez. Gerçekçi olmak lazım" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN