F.Bahçe'de 6 numara transferi için 3 aday!

Fenerbahçe'de orta saha transferi için geri sayım. PSG’nin yıldızı Danilo’nun dışında Josip Misic ve Nikola Moro ile görüşmeler yoğun şekilde devam ediyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2023 Güncelleme 08 Eylül 2023, 06:59
F.Bahçe’de 6 numara transferi için 3 aday!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe 6 numara transferi için önemli isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler'in listesinde Paris Saint Germain'in yıldızı Danilo Pereira ilk sırada bulunuyor. 31 yaşındaki futbolcu, Manuel Ugarte'nin transferi sonrası 11'deki yerini kaybetti. Teknik direktör Luis Enrique, öğrencisini yedek başlatıp sonradan oyuna sokuyor.

Fenerbahçe Yönetimi'nin, güçlü fiziği ve ikili mücadelelerdeki başarısıyla ön plana çıkan Portekizli yıldız için PSG ile sürekli temas halinde.

Fenerbahçe, 6 numara transferi için Sportif Direktörü Mario Branco'nun da önerisiyle Hırvat yıldızların peşine düştü. Dinamo Zagreb forması giyen 29 yaşındaki Hırvat ön libero Josip Misic için girişimlere başlayan Fenerbahçe, resmi teklifini ise henüz iletmedi.

İtalyan gazeteci Orazio Accomando'ya göre Fenerbahçe, Bologna'nın ön liberosu Nikola Moro'yla da ilgileniyor.Dinamo Zagreb ve Dinamo Moskova gibi takımların da formasını giyen Hırvat ön liberonun kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. 6.5 milyon Euro piyasa değeri olan Moro, bu sezon 4 maçta görev alırken gol ve asist üretemedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN