Amine Harit iddiası: Hücuma takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın gözü Faslı yıldızda

Şenol Güneş’in talebiyle hücum hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş’ın Marsilya’da oynayan Faslı kanat oyuncusu Amine Harit’i gözüne kestirdiği öne sürüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2023 Güncelleme 08 Eylül 2023, 06:59
Amine Harit iddiası: Hücuma takviye yapmak isteyen Beşiktaş’ın gözü Faslı yıldızda

İÇİNDEKİLER

Hem lig hem de UEFA Konferans Ligi'nde başarılı olmayı hedefleyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Hücum hattına bir takviye yapmayı düşünen Kara Kartal'ın kariyerine Fransız ekibi Marsilya'da devam eden Amine Harit'i listesine aldığı iddia edildi.

HEDEF KİRALIK OLARAK ALINMASI
Siyah-Beyazlılar'ın, Fas ve Fransa vatandaşlığı bulunan 26 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği belirtildi. Kulübü ile 30 Haziran 2027 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Harit, 10 numara, sol kanat ve sağ kanatta görev alabiliyor. 1.80'lik yıldız oyuncuya 12 milyon Euro değer biçiliyor.

52 GOLE KATKI
Geçen sezon Marsilya'da 16 maçta 1 gol, 2 de asist üreten futbolcu, bu sezon 5 maçta 1 asist kaydetti. Harit daha önce Schalke ve Nantes'te de oynadı. Fas Milli Takımı'nda 16 maça çıkan Harit'in kariyerinde toplamda 208 maçta 20 gol, 32 asisti bulunuyor.

JEAN ONANA VİTES ARTIRDI
Kartal'da 4 kilo fazlası olan Jean Onana, vites artırdı. Ayrılığı yakın zamanda gündeme gelen Kamerunlu orta sahanın ekstra antrenmanlar yaptığı öğrenildi.

HARIT DÜŞÜŞE GEÇTİ
2019 yılında 30 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşan Amine Harit, son 3 yıl içinde 18 milyon Euro değer kaybına uğradı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN