A Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Ermenistan’ı ağırlıyor

D Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ndeki 5. maçında Ermenistan’ı ağırlıyor. Ay-Yıldızlılar’da tek hedef 3 puan.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2023 Güncelleme 08 Eylül 2023, 06:59
A Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Ermenistan’ı ağırlıyor

İÇİNDEKİLER

A Milli Futbol Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 5. maçında bugün Eskişehir'de Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak maç saat 21.45'te başlayacak.

Mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Daniele Orsato yönetecek. Ay-Yıldızlı ekip Ermenistan karşılaşması öncesinde 9 puanla lider durumda bulunuyor.

Bir maçı eksik Ermenistan 6 puanla ikinci sırada yer alıyor. Grupta iki maçı eksik olan Hırvatistan ile 4 karşılaşmayı geride bırakan Galler ise 4'er puana sahip. Son sıradaki Letonya'nın ise puanı bulunmuyor.

Grubun diğer maçında ise aynı gün Hırvatistan ile Letonya karşılaşacak. Mücadele TSİ 21.45'te başlayacak. D Grubu'nun bir diğer takımı Galler ise beşinci maç gününü BAY geçecek.



HAYDİ! BİR DAHA GÜLELİM
A Milliler, grbundaki ilk maçında Ermenistan'ı 2-1'lik skorla mağlup etmişti. Ay-Yıldızlılar, rövanşı vermek istemiyor. A Milli Takımımız, Eskişehir'de oynanacak maçta Ermenistan'ı mağlup ederek Euro 2024'e bir adım daha yaklaşmak istiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN