Yunus Akgün'ün akıbeti belli oldu! “Takımda kalır mı?” soruları cevapsız kalmadı: Leicester City ile sözleşme imzalayacak

Molde maçındaki performansı sonrası “Takımda kalır mı?” sorusuyla gündeme gelen genç yıldız kararını değiştirmedi ve dün İngiltere’ye gitti. Yunus Akgün bugün Leicester City ile sözleşme imzalayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2023 Güncelleme 26 Ağustos 2023, 07:00
Yunus Akgün’ün akıbeti belli oldu! “Takımda kalır mı?” soruları cevapsız kalmadı: Leicester City ile sözleşme imzalayacak

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da uzun süredir konuşulan veda dün gerçekleşti. Çok sayıda takımın transfer gündeminde yer alan Yunus Akgün, Leicester City'ye transferini tamamlamak için menajeri ile birlikte İngiltere'ye gitti.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Molde'ye karşı harika bir performans sergileyen Yunus'un ayrılık kararını yeniden gözden geçireceği öne sürülmüştü. Ancak fikrini değiştirmeyen milli futbolcu Ada'nın yolunu tuttu. 23 yaşındaki futbolcu bugün İngiltere Championship ekibi Leicester ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzalayacak.

10 MİLYON EURO ZORUNLU OPSİYON
Ancak Leicester'ın Premier Lig'e yükselmesi veya Yunus Akgün'ün bu sezon 25 resmi maçta forma giymesi durumunda 10 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek.

İki sezon önce kiralık olarak oynadığı Adana Demirspor'da harika bir performans sergileyen genç yıldız, geçtiğimiz sezon ise Galatasaray'da beklentilerin altında kalmıştı. Yunus, teknik direktör Okan Buruk'un tüm çabalarına rağmen Sarı-Kırmızılılar'dan ayrılmayı tercih etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN