Fenerbahçe'den iki kritik hamle daha! Yıldız isim için Edin Dzeko devreye girdi

Fenerbahçe transfer haberleri... Tarihi bir transfer sezonu geçiren Fenerbahçe’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Dominik Livakovic’i renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler’de gözler artık 6 numara transferine çevrilmiş durumda. Bu bölgeyi üst düzey bir yıldızla takviye etmek isteyen yönetimden iki flaş hamle geldi. Yıldız transferlerinden biri için Edin Dzeko'nun da devrede olduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 26 Ağustos 2023, 12:47 Güncelleme 26 Ağustos 2023, 12:57
Fenerbahçe’den iki kritik hamle daha! Yıldız isim için Edin Dzeko devreye girdi

İÇİNDEKİLER

Son dakika transfer haberleri… Tarihi bir transfer sezonu geçiren Fenerbahçe'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Dominik Livakovic'i renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler'de gözler artık 6 numara transferine çevrilmiş durumda. Bu bölgeyi üst düzey bir yıldızla takviye etmek isteyen yönetimden iki flaş hamle geldi. Fenerbahçe'nin resmi teklif yaptığı iki futbolcuyla ilgili flaş ayrıntılar haberimizde…

TARAFTARIN YÜZÜ GÜLÜYOR
Sezona İsmail Kartal yönetiminde fırtına gibi bir giriş yapan Fenerbahçe oynadığı 7 resmi maçı da kazanarak taraftarlarının yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz 5 sezon boyunda hem gelmeyen şampiyonluk hem de transferdeki hatalar nedeniyle çok ağır eleştiriler alan Başkan Ali Koç da bu sezon kurduğu kadro ile taraftarların büyük desteğini toplamayı başardı.

ÇOK ÖNEMLİ YILDIZLAR GELDİ
Takımı neredeyse baştan aşağıya değiştiren Fenerbahçe yönetimi birbirinden önemli üst düzey yıldızlarla kadrosunu takviye etti. Başta Dusan Tadic, Edin Dzeko, Fred, Cengiz Ünder ve Sebastian Szymanski olmak üzere çok sayıda kaliteli ismi transfer eden Sarı-Lacivertliler uzun süredir uğraştığı 6 numara hamlesi için de girişimlerini hızlandırdı.

FRED'TEN SONRA BİR İSİM DAHA
Orta alana son olarak Fred'in transferin edilmesine rağmen teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu sonrası 6-8 pozisyonlarında oynayabilecek üst düzey bir ismi daha kadroya katmak isteyen yönetim iki kritik hamle birden yaptı.

ZORLU OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ
Alınan bilgilere göre Fenerbahçe bu sezon Championship'te mücadele eden Leicester City'nin orta alandaki yıldızı Boubakary Soumare için resmi teklif yaptı. Sarı-Lacivertliler'in şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifini ilettiği öğrenildi. Yönetimin teklif ettiği satın alma opsiyonunun 10 milyon Euro olduğu da belirlendi.

GALATASARAY DA YAKIN TAKİPTE
Bu sezon yeniden Premier Lig'e yükselmek isteyen Leicester'ın bu teklife çok sıcak bakmadığı ancak pazarlıkların devam ettiği belirlendi. İngiliz ekibinin şu ana kadar Championship'te oynadığı 3 maçta forma giymeyen Soumare'nin takımdan ayrılmak istediğine dair iddialar sık sık Ada basınında yer alıyor.

2021 yılında Lille'den 20 milyon Euro karşılığında Leicester'a transfer olan 24 yaşındaki futbolcuyla Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği belirtiliyor.

BU KEZ NE YANIT VERECEKLER?
Fenerbahçe'nin ikinci hamlesi ise İtalya'da gerçekleşti. Sarı-Lacivertliler, İsmail Kartal'ın listesinin ilk sırasında yer aldığı belirtilen Rade Krunic için yeni bir hamle yaptı.

Çizme basınında da yer alan iddialara göre yönetim, Boşnak futbolcu için Milan'a bonuslarla beraber 12 milyon Euro'luk yeni bir teklif sundu. Teknik direktör Pioli'nin vetosu nedeniyle şu ana kadar Fenerbahçe'nin tekliflerine olumlu yanıt vermeyen İtalyan kulübünün bu kez nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu.

EDIN DZEKO DA DEVREYE GİRDİ
Sarı-Lacivertli takıma gelir gelmez kaptanlığa yükselen Edin Dzeko'nun da bu transfer için devrede olduğu ve vatandaşıyla sürekli Fenerbahçe hakkında görüştüğü gelen bilgiler arasında.

Yönetim orta alan transferini 4 Eylül tarihine kadar bitirerek alınacak ismi Konferans Ligi grup maçları için verilecek kadroya dahil etmek istiyor.