Trabzonspor Nsame ve Mendy için fiyat artırdı! Transfer an meselesi: İsviçre kulübünden teklif geldi

Trabzonspor, Nsame’ı kadrosuna katmak için fiyat artır-ı mına gitti. Fransızlar, Bordo-Mavili kulübün orta saha oyuncusu Mendy için teklifini güncellediğini de manşetlerine taşıdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2023 Güncelleme 26 Ağustos 2023, 07:00
Trabzonspor Nsame ve Mendy için fiyat artırdı! Transfer an meselesi:  İsviçre kulübünden teklif geldi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bordo-Mavililer Young Boys'un forveti Jean Pierre Nsame ile birlikte Angers'in Fransız orta saha oyuncusu Batista Mendy için girişimlerini sürdürüyor.

Trabzonspor, Nsame'ı kadrosuna katmak için fiyat artırımına gitti. İsviçre kulübü 3.5 milyon Euro talep ediyor. Trabzonspor'un bonuslarla birlikte 2 milyon Euro seviyelerine yaklaştığı iddia edildi.

Bordo-Mavililer, Fransız oyuncu Batista Mendy için de kulübü Angers'nin reddettiği teklifi güncelledi. Fransız basınında yer alan bu iddianın ardından Trabzonsporlu yöneticiler bu transferden vazgeçmediklerini, 23 yaşındaki Gine asıllı Fransız oyuncu için girişimlerin devam ettiğini belirtti.

Fransız basını oyuncunun son yapılan antrenmana katılmadığını ve transferinin gerçekleşmesinin an meselesi olduğunu yazdı.



GALİBİYET İLAÇ GİBİ GELECEK
Trabzonspor'da teknik direktör Nenad Bjelica, bugünkü Çaykur Rizespor maçı öncesi futbolcularına son uyarılarını yaptı. 2-0 kaybedilen Galatasaray maçından önemli dersler çıkarttıklarını belirten Hırvat teknik adam, bireysel hataların artık tekrarlanmamasını istedi.

Rizespor'un henüz ligde galibiyet alamadığını da hatırlatan Bjelica'nın, "Sahamızda ve kendi seyircimiz önünde maçı oynayacak olmamız en büyük avantajımız. Maçı kazanırsak bize ilaç gibi gelecek" dediği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN