Hoş geldin Livakovic! Fenerbahçe Hırvat file bekçisi ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Livakovic ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Hırvat file bekçisi imza töreninde “Haydi Fenerbahçe. Fenerbahçe’de olmak harika bir duygu” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2023 Güncelleme 26 Ağustos 2023, 07:00
Hoş geldin Livakovic! Fenerbahçe Hırvat file bekçisi ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

İÇİNDEKİLER

Dominik Livakovic resmen Fenerbahçe'de. Sarı-Lacivertli kulüp, Hırvat file bekçisi ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, "Milli gururlarımızdan Altayımızı dünya devine uğurladık. Aynı gün Fenerbahçemiz'e yakışır bir CV'si olan, Hırvatistan Milli Takımı'nın as kalecisini getirdik.

Uzun süredir çalıştığımız bir transferdi, kolay olmadı. Kendisi bize bundan birkaç hafta önce söz verdi ama yazılı çizili hiçbir şey yoktu, 'Kulüpten çıkabildiğim takdirde Fenerbahçe'ye geleceğim' demişti.

Sözünü tuttu. Kendisine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Hırvat file bekçisi ise duygularını "Haydi Fenerbahçe. Fenerbahçe'de olmak harika bir duygu." sözleriyle dile getirdi.



KURTARDIĞI PENALTILAR HAFIZALARA KAZINDI
Katar'da düzenlenen son Dünya Kupası'na Dominik Livakovic damgasını vurmuştu. Livakovic son 16 turunda penaltı atışlarında Japonya'nın 3, çeyrek finalde de Brezilya'nın 2 penaltısını kurtarmıştı. Livakovic, Hırvatistan'ın yarı finale yükselmesinde en büyük pay sahibi olmuştu. Hırvat file bekçisinin adı sonrasında Bayern Münih ile anılmış ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN