Erden Timur 5 milyon euroya ikna etti! Dünya yıldızı geliyor

Galatasaray, bir transferde daha mutlu sona ulaşma aşamasına geldi. Devler Ligi'nde gruplara kalmak için büyük bir avantaj elde eden sarı-kırmızılı ekip, uzun yıllar boyu hatırlanacak bir transferi sonuçlandırmak üzere geri sayımı başlattı.gelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i transfer eden Galatasaray, kadrosuna bir yıldızı daha katmak üzere.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023, 15:23 Güncelleme 28 Ağustos 2023, 15:23
Erden Timur 5 milyon euroya ikna etti! Dünya yıldızı geliyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, son dönemde Sergio Ramos transferinde mutlu sona yaklaşıyor. 37 yaşındaki İspanyol savunma oyuncusuyla yürütülen müzakerelerin son aşamasına gelindi.

TARAFTARI ÇILDIRTACAK İSİM: SERGIO RAMOS

Galatasaray yönetimi senelik 10 milyon Euro gibi bir ücretle 1+1 yıllık sözleşme önerdi. Ramos'un bu teklife sıcak baktığı ve transferin günler içinde resmiyet kazanabileceği belirtiliyor.

ERDEN TİMUR SONUNDA İKNA ETTİ

Uzun süredir devam eden görüşmelerde Ramos, maaş beklentisini 5 milyon euro seviyesine çekti. Galatasaray ise deneyimli futbolcuya 4 milyon euro artı bonuslarla dolu bir teklif sunmuştu.

Taraflar arasındaki bu 1 milyon euroluk farkın hızla kapanması bekleniyor ve Ramos'un bu farkı kabul etmesi durumunda İstanbul'a gelerek resmi imzayı atacağı dile getiriliyor.

Geçtiğimiz sezon Paris Saint-Germain formasıyla 45 maça çıkan Sergio Ramos, 4 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Ayrıca İspanya Milli Takımı'nda da 180 maçta görev aldı. Transfer sürecinde Galatasaray Başkanı Erden Timur'un bizzat ilgilendiği biliniyor.

Sergio Ramos'un Galatasaray'a katılması durumunda takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselme olasılığını artıracağı sosyal medyada sık sık konuşulanlar arasında.

RAMOS GELİRSE, NELSSON GİDECEK

Transfer gerçekleşirse, Galatasaray'ın Danimarkalı savunma oyuncusu Nelsson ile yollarını ayırması bekleniyor.