Fenerbahçe transfere doymuyor! Fenerli kurmaylar Guido önerisini değerlendirmeye aldı

La Liga ekiplerinden Real Betis’in Arjantinli ön liberosu Guido Rodriguez menajeri tarafından Fenerbahçe’ye teklif edildi. Fransız kulübü Lyon da Arjantinli yıldızın peşinde. Guido son 3 sezonda La Liga'nın en çok top çalan oyuncusu oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2023 Güncelleme 26 Ağustos 2023, 07:00
Fenerbahçe transfere doymuyor! Fenerli kurmaylar Guido önerisini değerlendirmeye aldı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ve UEFA Konferans Ligi'nde yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe, son transferi Dominik Livakovic'in ardından bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor...

Real Betis'de forma giyen Arjantinli ön libero Guido Rodriguez'in menajeri, savunmanın önüne fizik gücü, temposu ve defansif özellikleri üst düzey bir orta saha arayışında olan Fenerbahçe'ye oyuncusunu önerdi. Sarı-Lacivertli kurmaylar Arjantinli oyuncuyu şimdiden alternatifler arasına almış durumda. Guido Rodriguez ön libero pozisyonun dışında merkez orta sahada da forma giyebiliyor.

29 KEZ KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ
Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 28 milyon Euro olan Guido Rodriguez için Fransız kulübü Lyon'un 12 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia ediliyor.

29 yaşında ve 1.85 boyunda olan Guido Rodriguez 29 kez Arjantin Milli Takım formasını giydi ve bu karşılaşmalarda1 gol kaydetti. Guido'nun en önemli özelliği ise top hırsızı olması! Son 3 sezonda La Liga'nın en çok top çalan oyuncusu olan Guido, top çalma istatistiğinde sırasıyla 2.8, 3 ve 3.4 top çalma ortalaması tutturdu.

Oyun tarzı olarak çok mücadele eden ve takımına enerji veren tipte bir orta saha oyuncusu olan Arjantinli futbolcu da takımından ayrılmaya sıcak bakıyor. Guido Rodriguez'in Real Betis ile olan sözleşmesi 2024 yılının haziran ayında sona eriyor.

29 yaşında ve 1.85 boyunda olan Guido Rodriguez geçtiğimiz sezon 44 resmi maçta forma giydi ve 2 gole imza attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN