Nsame pazarlığı: Trabzonspor'un gözü Young Boys'un yıldız golcüsünde!

Forvet takviyesi için düğmeye basan Trabzonspor yönetimi, İsviçre ekibi Young Boys’un tecrübeli ismi Jean-Pierre Nsame transferini bitirmek için harekete geçti. Young Boys oyuncu için 3.5 milyon Euro bonservis talep ederken, Nenad Bjalica'nın da onay verdiği futbolcu için pazarlıkların sıkı şekilde sürdüğü belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2023 Güncelleme 22 Ağustos 2023, 07:00
Nsame pazarlığı: Trabzonspor’un gözü Young Boys’un yıldız golcüsünde!

İÇİNDEKİLER

Bu sezon Süper Lig'de başarılı bir performans sergilemek isteyen Trabzonspor'da gözler hücum hattına yapılacak takviyeye çevrildi. Bu mevki için harekete geçen Fırtına, İsviçre ekibi Young Boys'ta forma giyen Jean- Pierre Nsame'ye kancayı taktı.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR
Bordo-Mavili yönetim, uzun zamandır beklenen Bruno Petkovic dışında hücum hattına bir takviye daha yapmayı planlıyor. Fırtına'nın 30 yaşındaki futbolcu Jean- Pierre Nsame için Young Boys ile pazarlık masasında olduğu öğrenildi. İsviçre ekibinin, tecrübeli hücum oyuncusu için 3.5 milyon Euro civarında bir bonservis istediği iddia edildi.

Teknik ekibin onay verdiği oyuncu için Trabzonspor'un henüz bu seviyede bir teklif sunmadığı gelen haberler arasında. Fransa ve Kamerun vatandaşlığı bulunan Jean-Pierre Nsame'nin kulübü Young Boys ile sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Geçen sezon Youngs Boys formasıyla 42 maçta 30 gol atan ve 4 de asist yapan futbolcu, bu sezona da formda başladı. Nsame, forma giydiği 4 maçta 2 kez rakip ağları havalandırdı. Nsame, daha önce Servette, Angers ve Carquefou takımlarında oynamıştı. Fırtına'nın listesindeki başarılı santrfor, 7 milyon Euro ile 2020 yılında en yüksek piyasa değerine ulaşmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN