Şenol Güneş'ten Beşiktaş- Pendikspor maçı sonrası kritik değerlendirme! "Bugün kazanmamız gerekirdi ama futbolun bu kuralı başımıza geldi"

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş Park'ta Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş bu maçın ardından açıklamalarda bulundu. Güneş, “Futbol sahada kazanılır. Oynanmadan hiçbir maç kazanılmaz. Bugün kazanmamız gerekirdi ama futbolun bu kuralı başımıza geldi”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2023 Güncelleme 21 Ağustos 2023, 06:59
Şenol Güneş’ten Beşiktaş- Pendikspor maçı sonrası kritik değerlendirme! Bugün kazanmamız gerekirdi ama futbolun bu kuralı başımıza geldi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş Park'ta Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş bu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Futbolun sahada oynandığını söyleyen Güneş, "Hiçbir maç öncesinde kazanılmaz.

Bu futbolun kuralıdır ve başımıza geldi. İlk yarı ve 2. yarıda pozisyonlarımız vardı ama farkı açamadık" dedi. Teknik direktör Şenol Güneş, sözlerine şöyle devam etti: Pendikspor 2. yarıda üzerimize gelmeye başladı. Fiziksel olarak diri kaldılar. Biz oyunu tutmak için ve yeni oyuncularımızı da görmek için oyuncu değişikliğine gittik.

Pendik belki de hiç beklemediği şekilde bizim savunmadaki bir hatamızdan penaltı buldu ve golü attı. Ancak şunu söylemem gerekir ki bugün kazanmamış gerekiyordu. Bu maçtan çıkarmamız gereken dersler var. Hakeme gelince, bunu konuşmak yersiz. Zaten yerimizde oturuyoruz. Bir şey de demiyoruz. Ortamı germeye gerek yok.

BEŞİKTAŞ PARK 'İSTİFA' DİYE İNLEDİ
Pendik karşısındaki şok puan kaybı taraftarı ayağa kaldırdı. Beraberlik golü ile birlikte Beşiktaş Park tribünleri yönetimi istifaya davet etti. Süper Lig'in 2. haftasında Pendikspor karşısında kaybedilen 2 puan Beşiktaş taraftarını çılgına çevirdi.

Siyah-Beyazlı taraftarlar, Ahmet Nur Çebi yönetimini istifaya davet etti. Beşiktaş, Şenol Güneş'le galibiyet serisini Pendikspor maçında sürdüremedi. Bu sezon 6. resmi maçına çıkan siyah-beyazlı takım, Güneş'in yönetiminde ilk kez kazanamadı. Avrupa Konferans Ligi'nde Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla geçen Siyah-Beyazlılar, Neftçi eşleşmesini de 3-1 ve 2-1'lik skorlarla kazanmış, ligde de Karagümrük'ü 1-0 yenmişti.

BAKHTİYAR MAÇI İZLEDİ
Beşiktaş'ın yeni transferi Bakhtiyar Zaynutdinov maç öncesi taraftarı selamladı. Kazak futbolcu için Vodafone Park'ta Ahmet Kaya'nın "Adı Bahtiyar" isimli şarkısı çalındı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN