İngiliz basını Galatasaray'ın transferdeki yeni hamlesini duyurdu! Cimbom'dan Thomas Partey adımı

Orta saha transferi için geri sayıma geçen G.Saray’ın Premier Lig devi Arsenal’den Thomas Partey’i renklerine bağlamaya hazırlandığı iddia edildi. İngilizler,"Erden Timur, transfer için yoğun çaba harcıyor. Ganalı oyuncu için resmi görüşmelere başlayan tek kulüp Galatasaray" yorumu yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2023 Güncelleme 21 Ağustos 2023, 06:59
İngiliz basını Galatasaray’ın transferdeki yeni hamlesini duyurdu! Cimbom’dan Thomas Partey adımı

İÇİNDEKİLER

Şampıyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak için titiz bir transfer politikası yürüten ve peş peşe yıldız isimlere imza attıran Galatasaray ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İngiliz basını, orta sahaya takviye yapmak isteyen Cimbom'un Premier Lig ekibi Arsenal'den Thomas Partey'i renklerine bağlamaya hazırlandığını öne sürdü.

ARSENAL'E VEDA VAKTİ
İngıltere'den The Mirror 'da yer alan habere göre; Arsenal'i çalıştıran Mikel Arteta'nın Ganalı futbolcuyla ilgili olumsuz bir görüşe sahip olmasa da Partey'in ayrılmasına izin vereceği yazıldı. Haberin detayında, Serie A devi Juventus ile Suudi Arabistan kulüplerinin de radarında olan 30 yaşındaki futbolcuyla resmi görüşmelere başlayan tek kulübün Galatasaray olduğu da ifade edildi.

ERDEN TİMUR DEVREDE
BU arada İngilizler, Avrupa'da ses getiren transferlerin mimarı olan Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un Partey için çok zaman harcadığını ve kulüplerin anlaşmanın olumlu sonuçlanmasını beklediğini paylaştı. Merkez orta saha, ön libero ve sağ bekte oynayabilen Partey'in kontratı 2025'te bitecek. 1.85 boyundaki futbolcu geçen sezon 40 maçta 3 gole imza attı. Partey daha önce Atletico Madrid, Mallorca ve Almeria'da da oynadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN