Icardi için flaş yorum! "Haksız rekabet"

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşma 2-0 sarı kırmızılıların üstünlüğü ile noktalandı. Editörümüz Görkem Ağgündüz, karşılaşmayı yerinden takip ederken Icardi için flaş ifadeler kullandı. İşte Ağgündüz'ün Galatasaray - Trabzonspor maçı ile ilgili yorumları...

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2023, 15:40 Güncelleme 20 Ağustos 2023, 15:40
Icardi için flaş yorum! Haksız rekabet

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de derbi sezonu açıldı. Trabzonspor, belki de en istemeyeceği hafta Galatasaray'la karşılaştı. Konuk ekipte sezon başında Orsic, ilk maçta da Visca sakatlanırken kadroda yer alamadılar. Takımın en iyi forveti Maxi Gomez de son maçına çıkacaktı ancak hoca şans vermedi. Bunların üstüne bu karşılaşmada Trezeguet'yi de kaybettiler...

Icardi için flaş yorum! Haksız rekabet

Maçtan sonra Maxi Gomez'in süre almamasını Bjelica'ya sorduğumda 'Transfer olacağından ötürü sakatlanma riskini göze almadım' dedi. Bana göre kadroya alınan her futbolcu gerektiğinde süre de alabilmelidir. Trabzonspor'un gole ihtiyacı olan dakikalarda Enis Destan yerine Maxi Gomez girse belki farklı konuşuyor olurduk.

Icardi için flaş yorum! Haksız rekabet

Kazanan tarafa geçecek olursak önce Icardi'den bahsetmeliyiz. Sezon başı kamp yemeyen, hazır olmadığının altı çizilen Icardi, yine güle oynaya bir maç çıkarttı. Yıldız futbolcu bulduğu fırsatları affetmezken, Talisca'nın ceza sahası dışından attığı kafa golününün ardından gördüğüm en klas golü attı. Bu performansının artarak ilerleyeceğini de düşünürsek tıpkı geçen sezon olduğu gibi yine haksız rekabet yaratacak ligde.

Icardi için flaş yorum! Haksız rekabet

Bir parantez de Torreira'ya... Atom Karınca yine sahada basmadık yer bırakmazken ilk golü de yaratan isimdi. Yine orta sahanın savunma yükünü tek başına çekti. Ancak bu yükü tüm sezon kaldıramayabilir. Bu maçta da küçük bir problem yaşadı ve Galatasaray 8 numara tercihini savaşçı olmayan bir isimden yana kullanırsa Toreira'yı daha çok maç sonunda acı çekerken görebiliriz.

Icardi için flaş yorum! Haksız rekabet