Galatasaray'ın yeni yıldızı dünya manşetlerini süsledi! Hakim Ziyech'e övgü üstüne övgü: “Orkestra şefi”

Cimbom’un Hakim Ziyech transferi dünya basınında manşetleri süsledi. İngiltere’den BBC, “Orkestra şefi” derken, Fransa’dan L’Equipe ise “G.Saray’ın transferi tribünlerde de resmiyet kazandı” yorumu yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2023 Güncelleme 21 Ağustos 2023, 06:59
Galatasaray’ın yeni yıldızı dünya manşetlerini süsledi! Hakim Ziyech’e övgü üstüne övgü: “Orkestra şefi”

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın, Faslı yıldız Hakim Ziyech'i transfer edip Trabzonspor maçından sonra taraftarla buluşturması dünya basınında geniş yer tuttu.

İngiltere'nin önde gelen kuruluşu BBC, Ziyech'in taraftarlara orkestra şefliği yaptığını ve tribünleri coşturduğunu yazdı. Daily Mail, "Ziyech üçlü çektirdi ve daha sonra sahayı turladı" değerlendirmesini yaptı.

Fransa'nın ünlü yayın organı L'Equipe, "Galatasaray'ın transferi tribünlerde de resmiyet kazandı" yorumunu yaparken, İspanya'dan AS, "Icardi'nin golleriyle Trabzonspor'u 2-0 yenen Galatasaray, sürpriz yaparak Ziyech ile şovu taçlandırdı" ifadelerine yer verdi.

Hollanda'dan NOS, "Galatasaray Ziyech'in transferini inanılmaz şekilde duyurdu, Hakim takım arkadaşlarını eğlendirdi" derken, Arjantin'den Ole'de ise "Ziyech taraftarlarla tezahürat yaptı, Galatasaray transferi görkemli şekilde duyurdu" denildi.

Gana Milli Takımı'nda 45 maçta 13 gole imza atan Thomas Partey'e güncel verilere göre 35 milyon Euro değer biçiliyor.

Transferde Galatasaray'a yaklaştığı öne sürülen Thomas Partey, 2019 yılında patlama yapmıştı. Yıldız isme, söz konusu yılda 50 milyon Euro bonservis değeri biçiliyordu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN