Fener'e 4 aday! Kanarya orta saha transferi için İngiliz kulüpleri ile temasta...

Fenerbahçe, Arsenal’in ön liberosu Partey, Leicester’in 6 numaraları Soumare ve Ndidi, Aston Villa’nın 8 numarası Douglas Luiz için çalışmalarına hız verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2023 Güncelleme 20 Ağustos 2023, 06:59
Fener’e 4 aday! Kanarya orta saha transferi için İngiliz kulüpleri ile temasta...

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluk özlemine bu sezon son vermek isteyen Fenerbahçe vitesi düşürmüyor. Sarı-Lacivertliler, İngiliz kulüplerinde forma giyen 4 yıldız için yoğun mesai harcıyor. Sarı-Lacivertliler'in görüşmelerini sürdürdüğü isimlerden ilki Arsenal forması giyen Thomas Partey...

Galatasaray'ın da gündemine gelen 30 yaşındaki Ganalı ön liberonun kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Fenerbahçe, Leicester City'de top koşturan iki 6 numaranın da peşinde.

Kanarya, 26 yaşındaki Nijeryalı yıldız Wilfred Ndidi ve 24 yaşındaki Boubakary Soumare'nin hem kulübü hem de menajerleri ile sürekli temas halinde.



Fenerbahçe'nin görüştüğü bir başka isim ise Aston Villa forması giyen Douglas Luiz. 40 milyon Euro piyasa değeri olan 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunun sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Sarı-Lacivertliler'in teklif yaptığı yıldız oyuncu 9 kez Brezilya Milli Takım formasını giydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN