Neymar için görkemli tören! Al Hilal taraftarı coşkuyla karşıladı: Brezilyalı dünya yıldızının stadyumdan silüeti yansıtıldı

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’e transfer olan Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, stadyumda taraftarlarla buluştu. Görkemli şekilde karşılanan Brezilyalı dünya yıldızı sahaya çıktığında stadyumda büyük çoşku yaşandı. Öte yandan Neymar'ın stadyumdan silüeti yansıtıldı.

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2023, 21:39 Güncelleme 19 Ağustos 2023, 21:39
Neymar için görkemli tören! Al Hilal taraftarı coşkuyla karşıladı: Brezilyalı dünya yıldızının stadyumdan silüeti yansıtıldı

İÇİNDEKİLER

Suudi Arabistan takımları, yaz transfer döneminde Avrupa'dan yıldız futbolcuları kadrosuna katarak dikkat çekmeye devam ediyor.



SİLÜETİ YANSITILDI
Teknik direktörlüğünü Fenerbahçe'den ayrılan Jorge Jesus'un yaptığı Al Hilal takımının yeni transferleri de ilk kez stada çıkarak taraftarlarla buluştu.

Suudi Arabistan Pro Lig'in 2. haftasında sahasında Al Feiha ile karşılaşan Al Hilal'de seremoni öncesi ışık gösterileri altında yeni transferler yeşil çimlere adım attı.

10 NUMARALI FORMA NEYMAR'IN
90 milyon Euro bonservis bedeliyle Haziran 2025'e kadar sözleşme imzalayan Neymar da, mavi formasıyla taraftarı selamladı. 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon 10 numaralı formayı giyecek. Takımın son transferi Faslı kaleci Yassine Bono da törende yer alan isimlerden oldu.



Al Hilal, bu sezon Zenit'ten Malcom, Wolverhampton'dan Ruben Neves, Lazio'dan Sergej Milinkovic-Savic ve Chelsea'dan Kalidou Koulibaly ve Sevilla'dan Yassine Bono'yu renklerine bağladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN