İki dev Dominguez'ın peşinde! F.Bahçe ve G.Saray Arjantinli orta saha için karşı karşıya geldi

25 yaşındaki orta saha oyuncusu Nicolas Dominguez için iki dev yoğun mesai harcıyor. İtalyanlar 10 milyon Euro’nun üzerinde bonservis bekliyor... Güncel piyasa değeri 17 milyon Euro olan Arjantinli yıldız, kariyerinde 194 karşılaşmada forma giyerken 14 gol ve 13 asistle 27 gole katkıda bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2023 Güncelleme 19 Ağustos 2023, 12:27
İki dev Dominguez’ın peşinde! F.Bahçe ve G.Saray Arjantinli orta saha için karşı karşıya geldi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ve Fenerbahçe transferde bir kez daha karşı karşıya geldi. Orta sahaya takviye yapmak isteyen iki dev, İtalyan ekibi Bologna'da forma giyen 25 yaşındaki Nicolas Dominguez'in peşinde. Önce Fenerbahçe'nin gündemine gelen Tangocu yıldız için Galatasaray'ın da oldukça istekli olduğu biliniyor. İtalyan kulübü, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği oyuncu için maksimum bonservis bedeli kazanmak istiyor.



İtalyanlar, satın alma opsiyonlu yapılan kiralama teklifinde rakamın 12 milyon Euro'ya çıkmasını istiyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın teklifleri ise birbirine yakın.

İki kulüpte 10 milyon Euro'ya yakın bir teklifle İtalyan kulübünün kapısını çaldı. Dominguez transferinin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor. 2019 yılından beri Bologna'da forma giyen Arjantinli merkez orta saha oyuncusunun sözleşmesi gelecek yaz sona eriyor.



Yıldız oyuncu da Bologna'da kalmak istemiyor. Kulübünün yeni sözleşme teklifini geri çeviren Dominguez'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Güncel piyasa değeri 17 milyon Euro olan Arjantinli yıldız, kariyerinde 194 karşılaşmada forma giyerken 14 gol ve 13 asistle 27 gole katkıda bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN