Trabzonspor Rayyan Baniya ve Taxiarchis Fountas ile anlaştı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, çifte transfer açıkladı. Bordo mavililer Rayyan Baniya ve Taxiarchis Fountas transferlerini duyurdu.

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2023, 15:34 Güncelleme 16 Ağustos 2023, 15:41
Trabzonspor Rayyan Baniya ve Taxiarchis Fountas ile anlaştı!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Bordo-mavililer, önceki gün Yunan orta saha oyuncusu Taxiarchis Fountas'ı İstanbul'a getirmişti.

Bordo-mavililer, Fountas'la görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Kulüpten yapılan açıklamada "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Taxiarchis Fountas'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

TAXIARCHIS FOUNTAS KİMDİR?

27 yaşındaki forvet arkası, 4 Eylül 1995 yılında Yunanistan'da dünyaya geldi. Kariyerine AEK Atina'da başladı. Salzburg, Rapid Wien, D.C. United gibi takımlarda forma gyidi. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan oyuncunun bonservisi elinde...

BANIYA DA GELDİ

Trabzonspor'un ikinci bombası ise Rayyan Baniya oldu. Bordo-mavililer 24 yaşındaki stoperin transferi için kulübü Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardı.

RAYYAN BANIYA KİMDİR?

18 Şubat 1999 günü Bologna'da dünyaya geldi. Kariyerinde Fatih Karagümrük'ün yanı sıra Mantova 1911, Hellas Verona ve AC Renate takımlarında forma giydi. Türk statüsünde oynayabilen Baniya'nın piyasa değeri 2,70 milyon euro.