Fenerbahçe'de transfer şov! 3 yıldız kaleciden biri Kadıköy'e gelecek

Fred ve Cengiz Ünder transferini bitiren Fenerbahçe artık tüm mesaisini kaleci için harcayacak. Livakovic için geri sayım başladı. Ancak beklenmedik bir pürüz çıkması durumunda David de Gea ve Keylor Navas isimleri ise stepnede bekletiliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2023 Güncelleme 13 Ağustos 2023, 07:01
Fenerbahçe’de transfer şov! 3 yıldız kaleciden biri Kadıköy’e gelecek

İÇİNDEKİLER

Son olarak Fred ve Cengiz Ünder transferlerini bitiren Fenerbahçe tüm gücünü kaleci transferine vermiş durumda. Cengiz Ünder transferiyle yerli kontenjanında rahatlayan Fenerbahçe'nin listesinde 3 isim var. Bu isimler Dinamo Zagreb'in Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, Manchester United ile sözleşmesi sona eren İspanyol file bekçisi David De Gea ve PSG'den ayrılması beklenen Kosta Rika'lı kaleci Keylor Navas. Bu isimler içerisinde ağırlık Hırvat kaleci Dominik Livakovic'de bulunuyor.

LİVAKOVİC FENER'E ÇOK YAKIN
Livakovic ile büyük ölçüde el sıkışılmış durumda. Hatta kulübü Dinamo Zagreb ile prensipte el sıkışıldı. Ancak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarının bitmesini bekleyen Livakovic için nabız yoklayan çok kulüp var.

Son olarak Real Madrid kulübü ile de ismi anılmıştı. Durum böyle olunca Fenerbahçe, David De Gea ve Keylor Navas isimlerini yedekte tutuyor. Fenerbahçe'nin Livakovic için D. Zagreb kulübüne 9 milyon Euro bonservis ücreti ödemeyi planladığı da gelen haberler arasında. Hırvat kaleci ile de 3+1 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor.


Kalesini yabancı kaleciye teslim edecek olan Fenerbahçe'de 1 numaralı aday Livakovic. Bir aksilik çıkmazsa kale Hırvat file bekçisinin olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN