Aslan pusuda bekliyor! G.Saray PSG ile el sıkıştı oyuncu Roma'yı istiyor

Arjantinli orta sahanın eşinin Roma’yı çok istediği ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, yıldız futbolcuyu ikna turlarına başladı. Roma’nın, PSG’nin istediği bonservis ücretini düşürmeye çalıştığı gelen haberler arasında...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2023 Güncelleme 13 Ağustos 2023, 07:01
Aslan pusuda bekliyor! G.Saray PSG ile el sıkıştı oyuncu Roma’yı istiyor

İÇİNDEKİLER

Yaz transfer sezonu boyunca Galatasaray'la ismi sıkça anılan ve bir ara Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Arjantinli ön libero Leandro Paredes için Roma devreye girdi. İtalyan ekibinin Paredes ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi. Galatasaray'ın orta saha için alternatiflerinden biri olan Paredes için devredeki Roma'nın görüşmeleri olumlu devam ediyor.

Özellikle Sarı Kırmızılılar'ın teknik patronu Okan Buruk'un kadrosunda mutlaka görmek istediği Parades için Galatasaray'ın PSG ile bonservis konusunda anlaşma sağladığı basına yansımıştı. İtalyan medyasındaki haberlere göre; Roma ile Leandro Paredes arasındaki görüşmeler olumlu yönde ilerliyor. Paredes'in Roma'da Nemanja Matic'in yerine geçmesi planlanıyor. Son olarak Tete'yi açıklayan Galatasaray'ın Paredes için temaslarını sürdürmeye devam ettiği bildirildi.



DEVLERDEN TEKLİF BEKLEDİ
PSG ile sözleşmesi devam etmesine rağmen Fransız kulübü Leando Paredes'i yeni sezon planlamasına dahil etmedi. Galatasaray'ın teklifi ile karşı karşıya kalan Arjantinli yıldız Avrupa'nın büyük ligllerinin büyük takımlarından teklif bekledi. Roma'dan gelen teklife de Arjantinli ön liberonun sıcak baktığı ifade ediliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN