Aslan'da bekleyiş sürüyor! İspanyol yıldız Sergio Ramos'a bir adım daha yaklaşıldı

Ramos’u Inter Miami de istiyordu ancak MLS’te transfer sezonu kapandı. Tecrübeli oyuncunun önünde sadece iki seçenek kaldı. Ayrıca, Galatasaray'da forma giymiş efsane oyuncularla takipleşen Ramos'un Türkiye ve G.Saray hakkında sürekli bilgiler aldığı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2023 Güncelleme 12 Ağustos 2023, 06:55
Aslan’da bekleyiş sürüyor! İspanyol yıldız Sergio Ramos’a bir adım daha yaklaşıldı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Sergio Ramos'un transferi için temaslarını sıklaştırdı. Sarı-Kırmızılılar, MLS ekiplerinden Inter Miami'nin ve Suudi Arabistan kulüplerinden çok ciddi teklifler alan İspanyol stoperi transfer etmeye artık daha da yakın.

Sergio Ramos'un artık MLS'e transfer olma ihtimali yok. Çünkü MLS'te transfer sezonu kapandı. Ramos'un önünde iki seçenek var. Ya Arabistan ya da Florya... Bilindiği gibi Sergio Ramos, Suudi Arabistan Ligi'nde oynama fikrine çok sıcak bakmıyor. İspanyol stoperin eşi de Avrupa'da kalmaktan yana. Bu yüzden de G.Saray bu transferde bir adım önde gözüküyor.

Geçtiğimiz sezon PSG formasıyla tam 45 resmi maça çıkan ve ilk 11'in değişmez isimlerinden olan tecrübeli stoper, ilerlemiş yaşına rağmen halen son derece fit durumda ve bu yüzden yine rekabetçi bir ortamda kupalar için mücadele etmek istiyor.

Ramos'un Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a daha sıcak baktığı biliniyor. Ayrıca, Galatasaray'da forma giymiş efsane oyuncularla takipleşen Ramos'un Türkiye ve G.Saray hakkında sürekli bilgiler aldığı öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN