Kanarya Aslan'a çalımı attı! Galatasaray'ın istediği Fred'i Fenerbahçe kaptı

Fenerbahçe, Fred için Manchester United ile 10 milyon Euro ve bonuslar karşılığında el sıkıştı. Yönetim, Tanguy Ndombele için de Tottenham’la pazarlık masasına oturdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2023 Güncelleme 11 Ağustos 2023, 06:56
Kanarya Aslan’a çalımı attı! Galatasaray’ın istediği Fred’i Fenerbahçe kaptı

İÇİNDEKİLER

Son dönemde transferdeki suskunluğu ile dikkat çeken Fenerbahçe büyük bombayı patlattı. Sarı-Lacivertliler ismi uzun süredir Galatasaray ile anılan Fred ile anlaşma sağladı. Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertliler, Manchester United ile de 10 milyon Euro ve bonuslar karşılığı anlaştı.

İMZAYA BEKLENİYOR
Brezilyalı yıldızın bir aksilik çıkmaması halinde kısa süre içinde imza için İstanbul'a gelmesi bekleiyor. 30 yaşında ve 1.69 boyunda olan Fred'in Manchester United ile 1 yıllık sözleşmesi var. 32 kez Brezilya Milli Takım formasını giymiş çok tecrübeli bir isim. Piyasa değeri ise 20 milyon Euro. Orta sahaya 2 takviye peşinde olan Fenerbahçe dün bir önemli hamle daha yaptı. Sarı-Lacivertli kurmaylar Fransız merkez orta saha Tanguy Ndombele için de Tottenham Hotspur'a teklifini sundu.

22 MİLYON EURO!
Fransız yıldız için de Tottenham ve oyuncunun menajeriyle görüşmeler sürüyor. Fenerbahçe iki yıldızı birden bitirmeyi hedefliyor. 26 yaşında ve 1.81 boyunda olan Ndombele'nin Tottenham ile 2025 yılına kadar sözleşmesi var. Piyasa değeri 22 milyon Euro olan Ndombele 7 kez Fransa formasını sırtına geçirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN