Adana Demirspor evinde Osıjek'i darmadağın etti!

Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Cluj’u eleyen Mavi Şimşekler, Hırvat ekibine de göz açtırmadı. Golleri Svensson, Yusuf Sarı, Cherif (2) ve Y. Erdoğan attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2023 Güncelleme 11 Ağustos 2023, 06:56
Adana Demirspor evinde Osıjek’i darmadağın etti!

İÇİNDEKİLER

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Adana Demirspor, Hırvatistan ekibi Osijek'i konuk etti. Bir önceki turda Rumen ekibi Cluj'ü 1-1'in rövanşında evinde 2-1 yenen Mavi Şimşekler, bu turda da evindeki maçı kazandı.

ŞİMŞEK GİBİ BAŞLADI
Maça çok hızlı başlayan Adana Demir, 3. dakikada öne geçti. Svensson'un yerden sert şutu, kaleci Malenica'nın uzanmasına rağmen sol kale direği dibinden ağlarla buluştu: 1-0. 16. dakikada Yusuf Sarı'nın şutu kaleciden döndü, Yusuf kendi topunu tamamladı: 2-0. İlk yarı bu sonuçla bitti.

RÖVANŞ MAÇI HAFTAYA
51'de Belhanda'nın pasında topu kontrol eden Cherif sert vurdu: 3-0. 66'da Yusuf Sarı ceza sahasında düşürüldü ve penaltıyı aldı. 67'de topun başına gelen Cherif penaltıyı ağlara yolladı: 4-0. 72'de Svensson penaltı yaptı, 73'te Grzan ağları sarstı: 4-1. 88'de Yusuf Erdoğan harika bir golle perdeyi kapattı. Adana Demir rövanşı 17 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak.



OLYMPİAKOS GENK'İ YENDİ
PLAY-OFF turuna dev bir adım atan Adana Demir, Avrupa Ligi'nde Olympiakos-Genk eşleşmesinin mağlubuyla karşılaşacak. İlk maçta Yunan ekibi, Belçika temsilcisini 1. dakikada Fortunis'in golüyle yendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN