Fener'e bir çalım daha! Komisyon krizi bitti: Tete Galatasaray'ı seçti!

Tete, Sarı-Kırmızılılarla ilk yaptığı görüşmede 5 milyon Euro yıllık ücret ve 10 milyon Euro da imza parası istedi. Sıkı pazarlık sonucu fiyatı indiren Cimbom, Tete ile 2.8 milyon Euro maaş ve 3.1 milyon Euro imza parasına 4+1 yıllığına el sıkıştı. Sambacı’ya 5 yılda 17.1 milyon verilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2023 Güncelleme 10 Ağustos 2023, 07:00
Fener’e bir çalım daha! Komisyon krizi bitti: Tete Galatasaray’ı seçti!

İÇİNDEKİLER

Kadrosuna kattığı yıldızlarla adından söz ettiren Galatasaray'ın frene basmaya niyeti yok.

Sarı-Kırmızılı takım Fenerbahçe'nin transferinden vazgeçtiğini açıkladığı Brezilyalı kanat oyuncusu Tete'yi kadrosuna kattı. Transfer Tete'nin menajerinin ekstra komisyon istemesi üzerine riske girmişti. Ancak yönetim dik durarak transferi bitirdi. 23 yaşındaki Sambacı'nın 1 hafta önce yapılan ilk görüşmede Galatasaray'dan 5 milyon Euro maaş ve 10 milyon Euro imza parası talep ettiği yönetimin ise pazarlıklar sonucunda fiyatı epey indirdiği ve transferi kendi şartlarında bitirdiği belirtildi.

Sarı-Kırmızılı takım 23 yaşındaki futbolcu ile 2.8 milyon Euro maaş ve 3.1 milyon Euro da imza parası karşılığında el sıkıştı. Oyuncunun Shakhtar ile kontratını savaş nedeniyle tek taraflı feshetmesinin ardından olası bir ceza alma durumuna karşı transferin hukusal şartlarını araştıran yönetim bir soruna rastlamadı. Galatasaray, yıldız oyuncuyu dün sağlık kontrolünden geçirdi ve 4+1 yıllık sözleşmeyi imzalattı. 23 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Tete, 5 yılın tamamında Galatasaray takımında kalırsa toplam 17 milyon 100 bin Euro alacak.



FENER'E BİR ÇALIM DAHA
Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Brezilyalı oyuncu Galatasaray'ı seçti. Sarı-Kırmızılılar böylece Zaha'nın ardından ezeli rakibine bir transfer çalımı daha atarak taraftarlarının yüzünü güldürdü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN