Alex Oxlade-Chamberlain Beşiktaş için İstanbul'da!

Transfer çalışmalarını son hızıyla süren Beşiktaş, gözünü Premier Lig'de forma giyen yıldızlara dikmişti. Siyah-beyazlı ekip son olarak Liverpool ile yollarını ayıran Alex Oxlade-Chamberlain ile anlaşmaya varmıştı. Yıldız oyuncu transfer görüşmeleri ve sağlık kontrolü için İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2023, 17:45 Güncelleme 08 Ağustos 2023, 18:55
Alex Oxlade-Chamberlain Beşiktaş için İstanbul’da!

İÇİNDEKİLER

Onana, Amartey, Rebic gibi isimleri kadrosuna katan Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi bomba bir transfer için Londra'ya gitmişti. Liverpool'a veda eden ve bonservisi elinde olan İngiliz orta saha Alex Oxlade-Chamberlain, uzun süredir Beşiktaş'ın orta saha adayları arasında yer alıyordu.


ALEX OXLADE-CHAMBERLAİN İSTANBUL'A GELDİ
Son olarak İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giyen serbest oyuncu statüsündeki Chamberlain, Londra'dan kalkan tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı'na ulaştı.

SİYAH-BEYAZLI KULÜPLE SÖZLEŞME İMZALAMASI BEKLENİYOR
Beraberindekilerle havalimanından ayrılan 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun sağlık kontrollerinin ardından siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.

9 KEZ FİLELERİ HAVALANDIRDI
Futbol kariyerine Southampton'da başlayan Chamberlain, 2011-2017'de Arsenal, 2017'den sonra da Liverpool'da top koşturdu. Premier Lig'de 235 müsabakada 20 gol kaydeden Jamaika asıllı İngiliz futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 51 karşılaşmada 9 kez fileleri havalandırdı.

SÜPER KUPA'YI 3 KEZ KALDIRDI
Alex Oxlade-Chamberlain, kulüp kariyerinde birer kez UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve Premier Lig şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli futbolcu, İngiltere Kupası'nı 4, İngiltere Lig Kupası'nı 1, İngiltere Süper Kupa'yı ise 3 kez kaldırdı.

İngiltere Milli Takımı'nın da formasını terleten Chamberlain, 35 müsabakada 7 kez gol sevinci yaşadı.