Kartal Pereyra'ya kancayı taktı! Kritik görüşmeye adım adım: Hedef transferi kısa sürede bitirmek...

Kartal’da 10 numara için düşünülen yıldız oyuncu Roberto Pereyra’nın menajeri Pastorello kritik bir görüşme yapılacak. Hedef, transferi kısa sürede bitirmek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2023 Güncelleme 31 Temmuz 2023, 06:56
Kartal Pereyra’ya kancayı taktı! Kritik görüşmeye adım adım: Hedef transferi kısa sürede bitirmek...

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefiyle mücadele edecek olan Beşiktaş'ta gözler Roberto Pereyra transferine çevrildi. Teknik ekibin talebi doğrultusunda 10 numara mevkisine takviye yapacak olan Kara Kartal, Arjantinli oyuncunun menajeri Federico Pastorello'yu İstanbul'a davet etti.

GÖRÜŞME BUGÜN OLACAK
Brezilya'dan Santos ve İtalya'dan Torino'nun da kadrosuna katmak istediği 32 yaşındaki yıldız futbolcunun ailesini ikna etmek isteyen Beşiktaşlı yetkililer, sözleşme için de Pereyra'ya son teklifini de yapacak. Udinese ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi de elinde olan yıldız futbolcunun transferinin kısa süre içinde sonuçlandırılması hedefleniyor. Kara Kartal, renklerine bağlamak istediği Pereyra'ya 2.4 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme teklif etmeyi düşünüyor.

100 GOLLÜK KATKI SAĞLADI
Geçen sezon Udinese'de 36 maça çıkan Tangocu, 5 gol attı ve 8 de asist yaptı. Watford, Juventus ve River Plate'de de oynayan yıldız isim 429 maçta 47 gol, 53 asist üretti.



2015 yılında 17 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşan Roberto Pereyra, Arjantin Milli Takımı'nda 19 maçta 2 gol kaydetti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN