Nicolo Zaniolo an meselesi! Sarı-Kırmızılı oyuncuya Suudi Arabistan Ligi takımlarından yoğun talep!

Suudi Arabistan kulüplerinin yanı sıra Newcastle United da İtalyan yıldız için girişimlerini sürdürüyor. Galatasaray, Zaniolo'yu geçen sezon ara transfer döneminde Roma'dan 15 milyon Euro bedelle renklerine bağlamıştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2023 Güncelleme 29 Temmuz 2023, 06:58
Nicolo Zaniolo an meselesi! Sarı-Kırmızılı oyuncuya  Suudi Arabistan Ligi takımlarından yoğun talep!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo her an yuvadan uçabilir. Sarı-Kırmızılı oyuncu için Suudi Arabistan Ligi takımlarının ilgisi oldukça yüksek. Ayrıca İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United da başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak için astronomik bir teklif hazırlığında. Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, 24 yaşındaki Nicolo Zaniolo için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Yıldız oyuncunun 35 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olan Newcastle, oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Çıkan haberlerde Zaniolo için Sarı-Kırmızılı kulübün 25 milyon Euro'luk teklifleri reddettiği ve 35 milyon Euro'dan aşağıya inmeyeceğinin altı çizildi. Galatasaray, Zaniolo'yu geçen sezon ara transfer döneminde Roma'dan 15 milyon Euro bedelle renklerine bağlamıştı. (CEREN DALGIÇ)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN