Mauro Icardi İstanbul'da: Coşkulu taraftardan özel karşılama!

Galatasaray’ın, kesin anlaşma sağladığı Mauro Icardi dün gece İstanbul’a indi. Arjantinli süper starı coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Icardi yarın 19.05’de 3 yıllık imzayı atacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2023 Güncelleme 29 Temmuz 2023, 06:58
Mauro Icardi İstanbul’da: Coşkulu taraftardan özel karşılama!

İÇİNDEKİLER

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Galatasaray sonunda Arjantinli süper starı Mauro Icardi'ye de kavuştu.

Dün gece Atatürk Havalimanı'na özel uçakla inen Icardi'yi coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı. Eşi ve 2 çocuğu ile birlikte uçaktan inen İcardi, Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgisine aynı şekilrde karşılık verdi. Icardi karşılama sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Arjantinli santrfor, eşi Wanda Nara'nın sağlık sorunları ile İstanbul'a gelişini geciktirmiş ancak geçtiğimiz hafta sonunda hem PSG hem de kendisiyle anlaşma sağlanmıştı. Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Icardi yarın 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

19.05'de gerçekleştirilecek imza töreninde sadece Icardi olmayacak. Halil Dervişoğlu, Angelino, Bakambu ve Zaha da imza töreninde hazır bulunacak 5'i bir yerde imza töreninde hazır bulunacaklar. Icardi'nin bonservisi için Fransız devi PSG'ye 10 milyon Euro ödeme yapılacak. Kendisine verilecek yıllık ücret kesin rakam açıklanmasa da 8 milyon Euro civarında olacak. Icardi'nin gelişiyle birlekte hem Galatasaray yönetimi hem de Sarı-Kırmızılı taraftarlar derin bir nefes almış durumda.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN