Beşiktaş orta sahaya transfer yapıyor! Siyah-beyazlılar Bakhtiyor Zaynutdinov ve Alex Oxlade- Chamberlain ile imza aşamasında

Beşiktaş, CSKA’dan 10 numara Bakhtiyor Zaynutdinov ile serbest durumdaki Alex Oxlade- Chamberlain ile imza aşamasında. 10 numara pozisyonunda görev yapan ve 2025'e kadar kontratı bulunan Zaynutdinov'un satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralanacağı belirtiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2023 Güncelleme 28 Temmuz 2023, 06:58
Beşiktaş orta sahaya transfer yapıyor! Siyah-beyazlılar Bakhtiyor Zaynutdinov ve Alex Oxlade- Chamberlain ile imza aşamasında

İÇİNDEKİLER

Sezon başından beri transfer konusunda eleştirilen Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde gaza basarak Daniel Amartey ve Jean Onana'yı renklerine katmıştı. Siyah-Beyazlı yönetim bir kez daha girişimlerini hızlandırdı. Liverpool'dan ayrılan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Alexander Oxlade-Chamberlain, Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri Avrupa'da kalmak için reddetti. İngiliz futbolcuya, Beşiktaş'tan yıllık 2 milyon Euro'dan 3 sezonluk sözleşme teklif edildiği belirtildi. Chamberlain'in Beşiktaş'a sıcak baktığı ve görüşmelerin olumlu yönde seyrettiği gelen haberler arasında.

YERLİ STATÜSÜ AVANTAJI
Kara Kartal'ın diğer hamlesi ise uzun süredir gündemde olan Bakhtiyor Zaynutdinov olduğu öğrenildi. Rus ekibi CSKA Moskova'da top koşturan 25 yaşındaki Kazakistanlı futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. TFF'nin bu sezon aldığı 'Mavi Kart' uygulaması gereğince Kazak futbolcu yerli statüsünde oynayabilecek. 10 numara pozisyonunda görev yapan ve 2025'e kadar kontratı bulunan Zaynutdinov'un satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralanacağı belirtiliyor.


12 TANE KUPASI VAR
Chamberlain'in CV'si göz kamaştırıyor. İngiltere'de Liverpool ve Arsenal formalarını terleten 29 yaşındaki futbolcu, 1'i Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olmak üzere toplam 12 kupası var. Chamberlain'in piyasa değeri ise 7 milyon Euro.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN