Orta sahaya takviye için harekete geçen Fenerbahçe, Suat Serdar'da karar kıldı

Fenerbahçe, orta saha 9 transferinde önceliğini belirledi. Bundesliga devi Borussia Dortmund’da oynayan Salih Özcan’ın yüksek maliyeti nedeniyle Suat Serdar’a rotayı kıran Kanarya’nın, Hertha Berlin ile bu transfer için pazarlıklara başladığı ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2023 Güncelleme 24 Temmuz 2023, 06:57
Orta sahaya takviye için harekete geçen Fenerbahçe, Suat Serdar’da karar kıldı

İÇİNDEKİLER

9 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmek isteyen Fenerbahçe, orta saha pozisyonuna bir takviye yapacak. Listesine Borussia Dortmund'dan Salih Özcan ve Hertha Berlin'den Suat Serdar'ı alan Kanarya'nın tercihi belli oldu. Kanarya, Suat Serdar'da karar kıldı.



HERTHA'YA VEDA VAKTİ GELDİ
Almanya'dan gelen haberlere göre; sezon açılışını yapan Hertha Berlin'de teknik direktör Pal Dardai futbolcunun satışına onay verdi. Takımdaki sayısal eksikliğin giderilmesini isteyen Dardai'nin Suat Serdar'ın yerine yeni bir ismi beklediği belirtildi. Transferde Borussia Dortmund'dan Salih Özcan'ı da listesinde bulunduran Kanarya'nın, 13 milyon Euro maliyeti nedeniyle Özcan'da geri adım attığı ve Suat Serdar'ın bir adım önde olduğu öğrenildi.



TRANSFER PAZARLIĞI BAŞLADI
Fenerbahçe ile Alman ekibi arasında 26 yaşındaki futbolcu için pazarlıkların başladığı gelen haberler arasında. Merkez orta sahanın yanı sıra, ön libero ve 10 numarada da oynayabilen Suat Serdar'a 4.5 milyon Euro değer biçiliyor. Geçen sezon Berlin ekibinde 33 maçta süre alan futbolcu, 4 gol attı, 2 de asist katkısı yaptı. Daha önce Mainz ve Schalke formalarını da giyen gurbetçi oyuncu, TFF'nin yeni kuralına göre yerli oyuncu statüsünde oynayabilecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN