Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica yeni transfer ile ilgili konuştu

Bordo-Mavililer’in hocası Bjelica, Teklic ile ilgili olarak, “Potansiyeli yüksek ve gelişime açık” ifadelerini kullandı. Orta sahanın yanı sıra kanatlarda da görev yapması büyük avantaj" yorumunu yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2023 Güncelleme 22 Temmuz 2023, 06:59
Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica yeni transfer ile ilgili konuştu

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın teknik direktörlük koltuğuna oturması sonrası Hrvat yıldızlar Karadeniz Fırtınası'na dahil oldu. Bordo- Mavililer, Orsic ve Benkovic transferlerinden sonra kadrosuna orta saha oyuncusu Tonio Teklic'i de dahil etti. 23 yaşındaki futbolcu, prosedürlerin tamamlanmasından sonra Slovenya kampına dahil olacak. Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Hırvat yıldız Teklic için oldukça olumlu referanslar verirken futbolcunun gelişime açık olduğunu ve özellikle de potansiyelinin çok yüksek olduğuna vurgu yaptı.



UZUKTAN ŞUTLARI ETKİLİ
Tecrübeli teknik adam, "Teklic uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu. Trabzonspor'a büyük katkılar vereceğini düşünüyorum. Orta sahanın yanı sıra kanatlarda da görev yapması büyük avantaj" yorumunu yaptı. Bjelica'nın talebi doğrultusunda transfer edilen Teklic, uzaktan attığı gollerle de dikkat çekiyor. Hem fiziksel hem de teknik açıdan üstün özelliklere sahip olan Teklic, kariyerinde 165 maçta forma giydi. Bu maçlarda 23 gol atarken 12 de asiste imza attı.

TEKLIC TRABZONSPOR'DA
Trabzonspor, Hırvat Kulübü Varazdin'den 23 yaşındaki Hırvat 10 numara Tonio Teklic'i 3 yıllığına kadrosuna kattığını KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada Hırvat ekibine 1 milyon euro bonservis ücreti futbolcuya; 2023-2024 sezonu için 600 bin Euro, 2024-2025 sezonu için 700 bin Euro, 2025- 2026 sezonu için 800 bin Euro garanti ücret ödeneceği belirtildi. Teklic, Bjelica'nın geniş oyuncu havuzunda yer alan isimlerdendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN