Fenerbahçe'den yerli atak! Sarı-Lacivertliler Salih Özcan için düğmeye bastı

Sarı-Lacivertliler Dortmund’un 25 yaşındaki yıldızı Salih Özcan’ı kiralamak için çalışmalara başladı. Geçen sezon Köln'den Dortmund'a 5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Salih, 6 ve 8 numaralarda forma giyebiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2023 Güncelleme 20 Temmuz 2023, 06:59
Fenerbahçe’den yerli atak! Sarı-Lacivertliler Salih Özcan için düğmeye bastı

İÇİNDEKİLER

Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte önemli yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe, yine çok ses getirecek bir transfer için düğmeye bastı. Sarı-Lacivertliler, 6 numara transferi için önemli isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Gündeme gelen son isim ise Borussia Dortmund'da forma giyen milli oyuncu Salih Özcan. 25 yaşındaki oyuncunun menajeri ile ilk teması kuran Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki günlerde de Dortmund'un kapısını çalacak. Geçen sezon Köln'den Dortmund'a 5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Salih, 6 ve 8 numaralarda forma giyebiliyor.

ALİ KOÇ BİZZAT DEVREYE GİRDİ
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu transferde bizzat devreye girdiği ve transferi sonuçlandırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı belirtildi. Kariyerinde 281 karşılaşmada forma giyen Salih, 42 gol atarken 23 de asist yaptı. A Milli Futbol Takımımız'ın da önemli isimlerinden biri olan milli oyuncu, 11 kez Ay-Yıldızlı formayla boy gösterdi. Tecrübeli oyuncunun kulübü Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN