Beşiktaş transferde atağa kalktı: Anlaşma sağlanan isimler art arda açıklanacak!

Beşiktaş transfer görüşmelerine tam gaz devam ediyor. Lyanco, Onana ve Amartey transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, Roberto Pereyra ve David Okereke ile yaptığı görüşmelerde sona yaklaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2023 Güncelleme 20 Temmuz 2023, 06:59
Beşiktaş transferde atağa kalktı: Anlaşma sağlanan isimler art arda açıklanacak!

İÇİNDEKİLER

Kadrosunda Aboubakar, Muleka, Masuaku, Ghezzal, Colley gibi birçok Afrikalı oyuncu bulunduran, Amartey, Onana ve Okereke gibi gibi Afrikalı futbolcularla da transfer görüşmeleri yapan Beşiktaş, 13 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında başlayacak Afrika Kupası'na en fazla oyuncu gönderecek takımların konumunda yer alıyor.


İLK UÇAK İNDİ LYANCO GELDİ
Transferin sessiz kulübü Beşiktaş, bu yaz ilk dış transferini gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlılar, transferi için kulübü Southampton ile anlaşmaya vardığı Brezilyalı stoper Lyanco'yu İstanbul'a getirdi. 26 yaşındaki Sambacı savunmacı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralandı. Lyanco'nun 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor.

TARAFTAR GİBİ ÇILGINIM!
Beşiktaş'ın yeni transferi Lyanco, İstanbul Havalimanı'nda ilk açıklamalarıyla heyecan yarattı. Brezilyalı stoper, "Burada olduğum için mutluyum. Yeni başlangıç için heyecanlıyım. Ben de Beşiktaş taraftarları gibi çılgınım. Bu kulüp için elimden gelen hey şeyi yapacağım" şeklinde konuştu.Profosyonel futbol kariyerinde 138 maça çıkan Brezilyalı stoper Lyanco bu karşılaşmalarda 4 gol, 2 asiste imza attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN