Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: "Önümüzde çok iyi..."

Basının karşısına çıkan Hırvat teknik adam, “İhtiyaç dahilinde sistem değişikliğine gidebiliriz ama temel sistemimiz 4-3-3 sistemi olacak. Buna uygun oyuncular bakmaya devam ediyoruz . Sıfırdan başlıyoruz. Önümüzde çok iyi bir gelecek var” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2023 Güncelleme 04 Temmuz 2023, 06:59
Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Önümüzde çok iyi...

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor teknik Direktörü Nenad Bjelica takımın son durumu ve beklentileri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Hırvat hoca, "Bütün oyuncularımız çok iyi çalışıyor. Gerçekten yeni bir enerji görebiliyorsunuz. Çalışmaktan zevk alan oyuncu grubu olduğunu görüyorsunuz. Aramızda çok genç arkadaşlarımız da var. Onlar da bizimle çalışıyor. Kiralıktan dönen oyuncular var. Aramızda daha sonra katılacak oyuncular da var. Slovenya kampında toplamda 33-34 sayısına ulaşmış olacağız" dedi.

SİSTEMİMİZ 4-3-3 OLACAK
Bjelica, "Bu sene özelinde, tabii ki değişiklikler olacaktır ama bizim genelde düşündüğümüz sistem 4-3-3 olacak. Sezon boyunca ihtiyaç dahilinde sistem değişikliğine gidebiliriz ama temel sistemimiz 4-3-3 sistemi olacak. Buna uygun oyuncular bakmaya devam ediyoruz. Takımda 4 santrfor var.

Gomez, Umut, Enis ve Poyraz. Bu oyunculardan birisi giderse bunlara eş değer oyuncu transfer edeceğiz. Transferde pasaporta bakmıyoruz. Biraz uzun boylu savunma oyuncuları aradığımızı söyleyebilirim.. Bu sezon sıfırdan başlıyoruz. Önümüzde çok iyi bir gelecek var. Çalışmalara baktığımızda çok iyi bir oyuncu grubu görüyoruz" açıklamasını yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN