Hırvat yıldız kulübüne rest çekti! Rakamlar istenen seviyelere inince de transfer bitti

Bordo-Mavililer’in anlaşmaya vardığı Mislav Orsic transferde aktif rol aldı. Hırvat yıldız kulübüne, “Ben Trabzonspor’a gideceğim” diye diretince İngilizler bonserviste büyük indirime gitti. Bu flaş transfer 2.2 milyon Euro’ya bitti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2023 Güncelleme 29 Haziran 2023, 07:01
Hırvat yıldız kulübüne rest çekti! Rakamlar istenen seviyelere inince de transfer bitti

İÇİNDEKİLER

Fırtına'nın son transferi Mislav Orsic, teknik direktör Nenad Bjelica'nın transfer listesinin ilk sıralarında yer alan bir oyuncuydu. Hırvat yıldızın transfer sürecinde aktif olarak rol alması süreci hızlandıran en önemli nedenlerden birisi oldu.

Southampton'a birçok kez, "Ben yeniden Bjelica ile çalışmak ve Trabzon'a gitmek istiyorum" diyen Orsic'in koyduğu tavır nedeniyle İngilizler'in pazarlıklarda eli zayıfladı. Kapıyı 5 milyon Euro'dan açan Southampton son olarak 2.2 milyon Euro'ya kadar indi ve transfer bitti.

Bu arada Southampton'a verilecek bonservis bedelinin yanı sıra aynı şirkete bağlı olan Göztepe'ye bonservisi ile verilen stoper oyuncusu Taha Altıkardeş'in de bir sonraki satışından yüzde 30 pay hakkı bulunuyor.

ARTIK GÖZLER PETKOVIC'TE
Yönetim şimdi aynı tavrı Bruno Petkovic için bekliyor. Hırvat oyuncunun kulübü D.Zagreb şu ana kadar talep ettiği rakamlarda çok fazla bir esneme yapmazken Petkovic'in de Trabzonspor'a gelme yönünde tavır takınması bekleniyor.

FIRTINA ORSIC'İ KAP'A BİLDİRDİ
Transferde atağa kalkan Trabzonspor, bir süredir temasta olduğu Hırvat oyuncu Mislav Orsic ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN