Beşiktaş'ta orta sahaya yeni aday! L’Equipe, Beşiktaş’ın Lens forması giyen Jean Onana’yı istediğini duyurdu

Fransız medyasından L’Equipe, Beşiktaş’ın Lens forması giyen Jean Onana’yı istediğini yazdı. Gelecek sezon rotasyon oyuncusu olmak istemeyen 23 yaşındaki yıldız takımdan ayrılmak istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2023 Güncelleme 29 Haziran 2023, 07:07
Beşiktaş’ta orta sahaya yeni aday! L’Equipe, Beşiktaş’ın Lens forması giyen Jean Onana’yı istediğini duyurdu

İÇİNDEKİLER

Orta sahayı dinamik bir 6 numara ile takviye etmeyi planlayan Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim daha geldi. Fransa'nın ünlü spor haber sitesi L'Equipe, Beşiktaş'ın Lens forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Jean Onana'yı gündemine aldığını okuyucularına duyurdu. Haberde, Onana'nın gelecek sezon Lens takımında bir rotasyon oyuncusu olmak istemediği ve düzenli forma giymek istediği aktarılırken, bu durumda takımdan ayrılma talebini yönetime ileteceği aktarıldı. Geçtiğimiz sezon Lens forması ile 26 resmi mücadeleye çıkan Onana, bu maçlarda skor katkısında bulunamadı. Genç yetenek, 2022 yılında Fransa Ligi ekiplerinden biri olan Bordeaux'tan Lens'e 4 milyon euro karşılığında transfer oldu. 10 kez Kamerun Milli Takım formasını giyen Kamerunlu orta saha Onana, Lens ve Bordeaux takımları dışında Lille, Leixoes ve Nkufo Academy gibi takımların formasını terletti.



ŞENOL GÜNEŞ'İN ONAYI ALINDI
Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in de onayı doğrultusunda bu transferi bir an önce sonuçlandırmak istiyor. Kulübü Lens ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek Onana'ya Fransa Ligi ekiplerinin de transferde yoğun bir ilgisi bulunuyor. Siyah-Beyazlılar'ın kadrosuna katmak istediği Kamerunlu yıldız futbolcu için şimdiye kadar 8 milyon euro bonservis ücreti ödendi.



KİRALAMA SEÇENEĞİ MASADA!
Beka Beka konusunda hocanın raporu ile beklemeye geçen Beşiktaş, Onana transferine yoğunlaştı. Kartal, Onana'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.



JEAN ONANA
ÜLKE: KAMERUN YAŞ: 23
POZİSYON: ÖN LİBERO
PİYASA DEĞERİ: 6 MİLYON EURO
OYNADIĞI TAKIM: LENS
GEÇEN SEZON NE YAPTI:
TOPLAMDA 26 MAÇTA FORMA
GİYDİ. GOL KATKISI VEREMEDİ.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN