Fırtına Philip Zinckernagel'in peşinde! Danimarkalı 10 numara için ilk somut cevap geldi...

Olimpiakos’un yeni teknik direktörü Diego Martinez, Trabzonspor’un istediği Danimarkalı 10 numara Zinckernagel için kararını kampta vereceğini açıkladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2023 Güncelleme 24 Haziran 2023, 06:56
Fırtına Philip Zinckernagel’in peşinde! Danimarkalı 10 numara için ilk somut cevap geldi...

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurma adına çalışmalarına devam eden Trabzonspor'un peşinde olduğu oyunculardan biri de Olimpiakos'un Danimarkalı 10 numarası Philip Zinckernagel.

Geride kalan sezon Belçika ekibi Standard Liege'de kiralık forma giyen 28 yaşındaki oyuncu Olimpiakos'a döndü. Yunan ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Zinckernagel için Trabzonspor kiralama teklifinde bulunmuştu.

BJELİCA ÇOK İSTİYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın da çok istediği futbolculardan olduğu belirtilen Zinckernagel transferinde Bordo-Mavililer istediği yanıtı alamamıştı. Olimpiakos'ta yaşanan teknik direktör değişikliği sonrası göreve Diego Martinez geldi.

Martinez geçen sezon Belçika liginde 24 maçta 9 gol 2 asistlik performans gösteren Zinckernagel için "Gelen teklifler var ama onun gidip gitmeyeceğine kampta karar vereceğim" dedi.

Bu açıklamada Bordo-Mavili kurmayları ulutlandırdı. Trabzonspor yönetimi de bu oyuncu için pusuya yattı. Trabzonspor Diego Martinez'in kararının ardından Philip Zinckernage için somut girişimde bulunacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN