Devleri birbirine düşürdü! Real Madrid'den sonra Barcelona da Arda Güler için harekete geçti...

Fenerbahçe’deki geleceği henüz belli olmayan Arda Güler, Avrupa’da transferin 1 numaralı ismi haline geldi. PSG, Newcastle, Sevilla, Milan ve Ajax’ın ardından Real Madrid ve Barcelona da 18 yaşındaki milli futbolcuyu alabilmek için yarışa girdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2023 Güncelleme 24 Haziran 2023, 06:56
Devleri birbirine düşürdü! Real Madrid’den sonra Barcelona da Arda Güler için harekete geçti...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ve Türk futbolunun göz bebeği Arda Güler, Avrupa'da transfer savaşı çıkardı.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Ali Koç'la bir araya gelen genç yıldız ayrılık kararını yinelemiş, taraflar yeniden görüşmek üzere sözleşmişti. Yaklaşık 1 aydır Avrupa'nın önemli kulüpleriyle masaya oturan Arda'nın talipleri her geçen gün artıyor.



KAPAĞINI ARDA GÜLER'E AYIRDI
PSG, Newcastle United, Sevilla, Milan ve Ajax'ın resmi tekliflerinin ardından dünya futbolunun iki devi Real Madrid ve Barcelona da 18 yaşındaki yıldız için resmen devreye girdi.

Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen Sports gazetesi dün çıkan sayısında kapağını Arda Güler'e ayırdı. Katalan ekibinin yeni sportif direktörü Deco'nun Arda'yı çok beğendiğini belirten Sports, "Deco'nun mücevheri" başlığını kullandı ve övgü içeren yorumlar yaptı. Alınan bilgilere göre milli futbolcu kararını en geç 10 gün içinde verecek.

KARARINI DEĞIŞTIRMESI ÇOK ZOR
Şu anda Fenerbahçe'de kalmayı düşünmeyen Arda'nın önümüzdeki hafta Ali Koç'la yapacağı görüşme sonrası da kararında bir değişim beklenmiyor. Menajeriyle beraber kendisini isteyen takımlarla ilgili tüm detayları masaya yatıran Arda Güler'in sürekli 11'de oynayabileceği ve gelişim gösterebileceği bir takıma gitmeye daha sıcak baktığı ifade ediliyor.


AJAX&SEVİLLA 1 ADIM ÖNDE
Herkes Arda Güler'in önümüzdeki sezon formasını giyeceği takımı büyük bir merakla bekliyor. Şu anda Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali bir hayli yüksek olan milli futbolcunun kendisine teklif yapan kulüpler arasında en çok Ajax ve Sevilla'ya sıcak baktığı belirtiliyor. Bu kulüplerde çok forma giyip gelişim gösterebileceğini düşünen milli futbolcunun durumu Avrupa basını tarafından da sürekli takip ediliyor. Fenerbahçeli taraftarlar da sosyal medya üzerinde yaptıkları paylaşımlarla Arda'ya "Bizimle kal" mesajı yolluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN