Fransız yıldız Sacha Boey'den flaş açıklama! "Premier Lig’i istiyorum"

Birçok takımın transfer hedefindeki Sacha Boey, “Ben bir Galatasaray oyuncusuyum ama daha büyük hedeflerim var. Arsenal’in ilgisi gurur verici ve Premier Lig benim hedeflediğim bir lig. Neler olacağını göreceğiz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2023 Güncelleme 19 Haziran 2023, 06:56
Fransız yıldız Sacha Boey’den flaş açıklama! Premier Lig’i istiyorum

İÇİNDEKİLER

Galatasaray adına sezonun en flaş isimlerinden biri olan Sacha Boey ayrılık sinyali verdi. Gösterdiği performansla birçok Avrupa devinin transfer listesine giren Fransız yıldız ülke basınına yaptığı açıklamada flaş ifadeler kullandı.

Boey, "Ben bir Galatasaray oyuncusuyum ama daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Sadece bir kariyeriniz var, onun peşinden gitmelisiniz. Arsenal'in ilgisi gurur verici ve Premier Lig benim hedeflediğim bir lig. Neler olacağını göreceğiz" diye konuştu.

Genç sağ bek, "Torrent ile işler yürümedi. Bizden Guardiola'nın Manchester City'si gibi oynamamızı istedi ama böyle bir kadro yoktu. Beni İstanbul'a getiren Fatih Terim'in yerine o gelmişti. Gidişi beni üzdü, bana verdiği güveni ona geri vermemiş gibi hissettim" ifadesini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN