Kanarya Bosna Hersekli yıldız golcü Dzeko’yı ikna etti! İşte yıldız oyuncuya yapılan teklif...

F.Bahçe, Edin Dzeko’ya bonuslarla birlikte tam 3 milyon euro teklif etti. Yıldız futbolcu ise bu teklife‘ Evet’ dedi. F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Dzeko'yu hazırda bekletiyor. Daha iyi bir golcü alınmazsa Bosnalı golcü imzayı atacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2023 Güncelleme 10 Haziran 2023, 07:00
Kanarya Bosna Hersekli yıldız golcü Dzeko’yı ikna etti! İşte yıldız oyuncuya yapılan teklif...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe transferde büyük oynuyor. Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç, İnter ile sözleşmesi sona eren 37 yaşındaki Bosnalı santrafor Edin Dzeko ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe, yıldız golcüye bonuslarla birlikte yıllık 3 milyon euro teklif etti. Tecrübeli oyuncu da bu teklife 'Evet' dedi.

Fenerbahçe Edin Dzeko'ya 2 yıllık sözleşme teklif ederken yıldız golcü sözleşmenin 2+1 yıllık olması için görüşmelerini sürdürüyor. Görüşmelerin bugün oynanacak Şampiyonlar Ligi finali sonrası yeniden başlaması bekleniyor. Bu arada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Edin Dzeko'yu hazırda bekletirken diğer golcülerle de görüşmelerini sürdürüyor.

Sarı-Lacivertliler, İnter'de kiralık olarak forma giyen ve Chelsea'ye geri dönen Belçikalı golcü Romelu Lukaku'nun peşini de bırakmıyor. Koç, Dzeko'yu hazırda bekletiyor. Daha iyi bir golcü alınmazsa Bosnalı golcüye imza attırılacak.

37 yaşında olmasına rağmen bu sezon toplamda 51 maça çıkan Dzeko, 14 gol atarken 5 asiste imza attı. Bosna Hersek Milli Takımı'nın kaptanı olan tecrübeli golcü 127 karşılaşmada 64 gol attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN