G.Saray’ın golcü futbolcusu Icardi statta şarkı söyledi

Aslan’ın golcüsü Mauro Icardi, 23. şampiyonluğun kutlandığı geceye damga vurdu. Simge Sağın ile podyuma çıkan Icardi, ‘Aşkın Olayım’ şarkısını sanatçıyla birlikte söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2023 Güncelleme 05 Haziran 2023, 06:58
G.Saray’ın golcü futbolcusu Icardi statta şarkı söyledi

İÇİNDEKİLER

Evinde oynadığı Fenerbahçe maçını galibiyetle noktalayan Galatasaray, dev karşılaşmanın ardından coşkulu bir kutlama gerçekleştirdi. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması için ünlü şarkıcı Simge Sağın da davet alan isimlerden biriydi. Sarı-Kırmızılı taraftarların yıldız futbolcu Mauro Icardi için söylediği, 'Aşkın Olayım' şarkısını seslendiren ünlü şarkıcı, şampiyonluk kutlamalarında sahne aldı. Simge Sağın, Galatasaray taraftarlarının dilinden düşmeyen şarkısını golcü futbolcu Mauro Icardi ile birlikte seslendirdi. Simge- Icardi ikilisine taraftarlar da eşlik etti. Koyu bir Beşiktaşlı olmasına karşın kutlamalara katılan Simge Sağın, "Galatasaray'dan aldığım nazik davet için teşekkür ederim. Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutluyorum" dedi.



KISIK SESİYLE SÖYLEDİ
Öte yandan Florya'daki kutlamalara damga vuran Icardi, sesi kısık olmasına rağmen kendisiyle özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısını seslendirdi. Derbi maçta etkili isimlerden biri olan Icardi, performansıyla da taraftarlardan tam not aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN