Orsic’te kiralama formülü: Trabzonspor Southampton forması giyen Hırvat yıldız Mislav Orsic kiralama teklifinde bulunacak!

Trabzonspor’un, Southampton’ın satmak istediği Hırvat futbolcu Mislav Orsic için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacağı belirtildi. Fırtına, Nenad Bjelica kozunu kullanıp bu transferde diğer kulüplerin önüne geçmek istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2023 Güncelleme 25 Mayıs 2023, 06:56
Orsic’te kiralama formülü: Trabzonspor Southampton forması giyen Hırvat yıldız Mislav Orsic kiralama teklifinde bulunacak!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Southampton forması giyen Hırvat yıldız Mislav Orsic ile görüşmelerini sürdürüyor.

İngiliz ekibinin küme düşmesinin ardından sezon içerisinde değerlendirmediği oyuncuyu kadrosunda düşünmediği ancak burada Trabzonspor'un yaptığı kiralık formülünün ise şu ana kadar kabul görmediği belirtildi.

Ada ekibi oyuncuyu kiralamak değil satmak isterken Trabzonspor ise satın alma opsiyonu içeren yeni bir kiralama formülü teklif edecek.

Bu arada birçok kulübün 30 yaşındaki kanat oyuncusuyla ilgilenmesi sebebiyle Trabzonspor, Hırvat teknik adamı Bjelica'yı bir koz olarak kullanarak bir adım öne geçmek istiyor. Hırvat basını, Dinamo Zagreb'in eski oyuncusunu kadrosuna katmak istediğini yazdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN