Yeniden Taremi sesleri: Jesus takımda kalırsa Fener’e gelme ihtimali güçlenecek

Daha önce de ismi Fenerbahçe ile anılan Porto’nun İranlı golcüsü Mehdi Taremi yeniden gündeme geldi. Portekiz basını, “Jesus kalırsa Fenerbahçe’ye gitme şansı da çok yüksek” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2023 Güncelleme 20 Mayıs 2023, 06:57
Yeniden Taremi sesleri: Jesus takımda kalırsa Fener’e gelme ihtimali güçlenecek

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda hedefini sürdürürken, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Wilfried Zaha ve Livakovic'in isimleri Fenerbahçe ile anılırken Portekiz basınından son derece önemli bir iddia daha geldi.

Portekiz basınından Sport TV'de yer alan habere göre Fenerbahçe, Portekiz Süper Ligi ekiplerinden Porto'da forma giyen Mehdi Taremi'yi transfer listesine ekledi. Transferde en önemli etkenin Jorge Jesus olduğu belirtilirken, oyuncunun tercihinde Jorge Jesus'un Fenerbahçe'de kalmasının büyük etkisi olacağı aktarıldı.

İranlı golcünün, ilk tercihinin Premier Lig'te oynamak olduğu belirtilirken, Jorge Jesus kalırsa Fenerbahçe'ye olumlu bakacağı belirtildi.

GOL MAKİNESİ...
BU sezon Porto formasıyla 48 maça çıkan Taremi, bu maçlarda 26 kez fileleri havalandırırken 13 gol pası verdi. TransferMarkt'a göre ise golcü oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak biliniyor.

Ancak Taremi'nin Porto ile sadece 1 yıllık sözleşmesinin kalmış olması bunun yanında yaşının da 30 olması bonservis ücretinin daha aşağı çekilmesine neden olabilecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN