3. Hamle Dembele: Fenerbahçe Fransız Santrforun peşine düştü!

Fenerbahçe, Ryan Kent ve Dominik Livakovic'in ardından 3. transfer hamlesini de yaptı. Sarı-Lacivertli kurmaylar Fransız santrfor Dembele için harekete geçti... Yönetim Moussa Dembele'nin menajeri ile olumlu geçen bir görüşme yaptı. Dembele'nin, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer aldığı iddia ediliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2023 Güncelleme 15 Mayıs 2023, 06:58
3. Hamle Dembele: Fenerbahçe Fransız Santrforun peşine düştü!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, önümüzdeki sezon kadrosunu daha da güçlendirmekte kararlı. Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki sezon takımda kalmasını istediği teknik direktör Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Daha önce İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent ve Dinamo Zagreb'in Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic için harekete geçen Fenerbahçe bu kez de Fransız santrfor Moussa Dembele için temas kurdu. Sezon sonunda Lyon ile olan sözleşmesi sona erecek olan Dembele'nin menajeri ile ilk görüşme gerçekleştirildi.

Görüşmenin iyi geçtiği de gelen haberler arasında. Galatasaray'la da adı geçen ve Sarı-Kırmızılı kulübün transfer listesinde olduğu iddia edilen Dembele için Fenerbahçe'nin 3 yıllık sözleşme teklif ettiği ve imza parası vermeye de hazır olduğu ifade edildi.

Geçtiğimiz yıl Fransa Ligi'nde 21 gol atan Dembele bu sezon sakatlıkların da etkisiyle daha az maçta oynadı ve geçen yılki performansını bulamadı.

Buna rağmen kalitesiyle birçok Avrupa kulübünün takibinde olan bir santrfor. 26 yaşında ve 1.87 boyunda olan Dembele, Fransa Milli Takım alt yaş kategorilerinde 34 kez forma giydi ve bu maçlarda 23 kez fileleri sarstı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN