Fener’e Nijeryalı kule! 2.01 boyundaki golcü için düğmeye basıldı

Fenerbahçe, İngiltere’de Southampton forması giyen Paul Onuachu’yu listesine aldı. Kanarya, 24 yaşındaki Nijeryalı golcüyü kiralamak için menajeriyle temas kuracak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2023 Güncelleme 07 Mayıs 2023, 06:57
Fener’e Nijeryalı kule! 2.01 boyundaki golcü için düğmeye basıldı

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, gelecek sezon için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa'dan birçok ismi gündemine alan Sarı-Lacivertliler, aradığı forveti İngiltere'de buldu. Kanarya, Southampton'da forma giyen Paul Onuachu'yu listesine aldı.



ONUACHU'YA SIKI TAKİP
Fenerbahçe yetkilileri, 28 yaşındaki Nijeryalı golcünün durumunu yakından takip ediyor. Golcü futbolcu, takımı Southampton'ın Premier Lig'den düşmesi halinde bir alt lig olan Champhionship'te forma giymek istemiyor. 34 maçta 24 puan toplayan Southampton, Premier Lig'de son sırada ve küme düşmesine kesin de gözüyle bakılıyor. Kulübü Southampton ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihine kadar devam eden 2.01 boyundaki futbolcunun menajeriyle önümüzdeki haftalarda temas kurulacağı öğrenildi. 17 milyon euro değer biçilen futbolcu için kiralama formülünün masada olduğu gelen haberler arasında. Genk'te 22 maçta 17 gol attıktan sonra Southampton'a gelen futbolcu bu sezon 9 maçta oynarken gol üretemedi. Nijeryalı, geçen sezon Genk'te 45 maçta 23 gol 2 asist kaydetti. Onuachu kariyerinde daha önce Midtjylland forması da giydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN