Fırtına yeni hocası Bjelica'yı çiçeklerle karşıladı: "Bu karşılamayı beklemiyordum"

Önceki gece İstanbul’a gelen Bjelica akşam Trabzon’a ayak bastı. Taraftarların çiçekle karşıladığı Hırvat hoca, atkı açtı ve “Bu karşılamayı beklemiyordum. Beni çok mutlu etti, sorumluluğumu hatırlattı” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2023 Güncelleme 19 Nisan 2023, 06:58
Fırtına yeni hocası Bjelica’yı çiçeklerle karşıladı: Bu karşılamayı beklemiyordum

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da teknik direktör arayışı Nenad Bjelica ile yapılan anlaşmayla birlikte son buldu.



Önceki akşam ekibiyle İstanbul'a gelen 51 yaşındaki Hırvat teknik adam, son detayları Fırtına'nın 1 numaralı ismi Ertuğrul Doğan ile görüştü ve anlaşma sağlandı.

SİVASSPOR MAÇINDA SAHADA
Her konuda mutabık kalınan deneyimli teknik adamla toplamda 2.5 yıllık bir sözleşme yapıldı.

Nenad Bjelica, imza sonrası ise Trabzon'a geçti. Taraftarların çiçekle karşıladığı Hırvat hoca, takımın başında ilk idmanına bugün çıkacak.



Antrenman sonrasında vekaleten görevde olan İhsan Derelioğlu ile de fikir alışverişinde bulunacak Nenad Bjelica, Süper Lig'de yarın oynanacak Sivasspor maçında sahada yer alacak.

HEMEN ÇALIŞMAK İSTİYORUM
Taraftarların çiçeklerle karşıladığı Bjelica, "Bu karşılamayı ben de beklemiyordum. Benim için mutlu edici bir duygu oldu. Hem beni çok mutlu ediyor, hem benim sorumluklarımı hatırlatıyor. Büyük bir sorumluluğum olduğunu biliyorum. Ben buraya takımla birlikte bir an önce çalışabilmek adına geldim. Takıma yardımcı olabilmek, takımda çok kaliteli bir grubun olduğunu gösterebilmek istiyorum" ifadelerini kullandı.



Tecrübeli teknik adam, son olarak Hırvat ekibi Osijek'te çalışmıştı. Bjelica teknik adamlık kariyerinde daha önce Dinamo Zagreb, Lech Poznan, Spezia, Austria Wien, Wolfsberger, Lustenau ve Karnten takımlarında da görev almıştı. Bjelica ekip uyumuna da çok önem veriyor.



MALİYETİ 3.3 MİLYON EURO
Trabzonspor'da yeni bir dönem başlarken, çiçeği burnunda teknik direktör Nenad Bjelica'nın maliyeti de açıklandı.

Bordo-Mavililer'den yapılan açıklamada Bjelica'ya Süper Lig'de bu sezon kalan haftalar için 100 bin euro ödeme yapılacağı ifade edildi.

Öte yandan 2023-2024 ve 2024-2025 futbol sezonları için ise Hırvat teknik adama yıllık 1.6 milyon euro ödeneceği bildirildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN